I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/4 Driz & The Alarms @ Hotsteppaz Bodoni

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-04-24 08:51

28/4 Driz & The Alarms @ Hotsteppaz Bodoni

Från Nordvästra Skåne kommer soundet av våren 2007 när Driz and The Alarms attackerar med sin unika hybrid av dancehall, discoreggae, hiphop, soul och funk med ammunition som riktar sig rakt mot din bakdel. Musiken har beskrivits som om Prince hade gått på disco efter haft en röksession med Bounty Killer och en ölrunda med Tim Armstrong från Rancid.

Med medlemmar från band som Kung Kodum, Bröder Glöder, Kuriosa och The Almighty Bobby Knajhts är det inga duvungar som sammanstrålat utan musiker med erfarenhet från Sveriges toppskikt inom reggae som vet hur man får en publik att dansa sig svettig och bli euforisk i den gospel som kallas Driz and The Alarms.

Med ett fullständigt eget sound är bandet en vitamininjektion i det kalla landet i nord och är bland det fetaste du kan lyssna på och se på en scen i Sverige just nu.

Bandets första album "Radio Trottoar" bjuder på ett helt nytt sound och attityd och har fått mycket fin kritik och uppmärksamhet. Inte nog med det, albumet finns dessutom alldeles gratis att ladda ner här. Enjoy.


Vilka: Driz and The Alarms
Var: Hotsteppaz, Bodoni, Malmö
När: 28/4, kl. 23:00

Boss Sounds - Reggae Scorcher.