I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rock the bells @ Kino

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-02-11 15:18

Rock the bells @ Kino

Visste inte var jag skulle lägga detta men..

Panora 11/2  21.00 Kino 1 8/2 17.00
Rock the Bells
Regi:  Casey Suchan, Denis Henry Hennelly. Land: USA 2006. Längd: 105 min.
Medverkande: The Wu-Tang Clan, Redman, Chali 2na & DJ NuMark, mfl.
 
Dramatiskt spännande upptrappning och unika livebilder som ingen hiphop-intresserad ska missa. Entreprenören Chang Weisberg, som verkligen personifierar hiphop-generationens DIY-anda, och hans guerilla production team sätter hela sin tillvaro på spel när han 2004 kämpar för att arrangera den första upplagan av hiphop-festivalen Rock the Bells. Festivalens överlägset största dragplåster är att samtliga medlemmar i The Wu-Tang Clan ska stå på scen samtidigt för första gången på sex år. Att kunna åstadkomma detta är Changs våtaste dröm. Weisbergs koncept är att han vill åstadkomma stora, men ändå intima konserter där publiken är riktigt nära artisterna. En antites till den kommersiella musikindustrins strävan att presentera hiphop-artisterna som förpackade produkter, färdiga att lätt konsumeras utan personligt engagemang.  Dagen innan festivalen är allt under kontroll och t o m så har Ol’ Dirty Bastard, den i Wu-Tang som oftast missar inbokade spelningar, redan anlänt. Men sedan hopar sig svåra problem på rad. Artister saknas, tusentals ungdomar dyker upp och vill komma in, det är fruktansvärt varmt och trångt inne på arenan och ODB verkar inte så intresserad av att uppträda. Det blir en pärs utan des like för arrangören Chang Weisberg.
 
Se även info om filmen på www.rockthebellsmovie.com och läs mera om festivalen Rock the Bells (som lever vidare) på www.rockthebells.net

Visas alltså i Malmö och Lund idag, klockan 5.
Kan vara svårt att få tag på biljetter i Malmö dock

ask Beavis, I get nothing Butt-head