I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 16/4 - Random Bastards Rytm med CHORDS & DJ LARGE

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2011-04-04 19:48

UÅ | 16/4 - Random Bastards Rytm med CHORDS & DJ LARGE

Saxat från Goodfellas:

Random Bastards Rytm på TC avrundar våren stort!

Efter mycket bra härj med 17-årige Davr, köttiga projektioner och packat i dubbel bemärkelse senast är det dags igen lördag den 16 april. Vi är sjukt nöjda med bokningen, som vi faktiskt velat ha sedan SKETCH-premiären för för dryga tre år sedan...

Inga mindre än CHORDS tillsammans med DJ LARGE kommer att gästa oss på övervåningen! De bjuder på ett prima DJ-set tillsammans med en kortare livespelning, och vi hoppas att ni är lika fruktansvärt redo som vi är för detta.

Den grammisnominerade manifestvinnaren och skånepågen Chords har släppt två hyllade fullängdare, ”The Garden Around The Mansion” och ”Things We Do For Things”, samt sidoprojekt som t.ex. Helt Off med Timbuktu. Han är med sitt flow, delivery och texter erkänd som en av Sveriges bästa rapartister – på skiva och live.

DJ Large, dubbelt nominerad till ”Bästa producent” och ”Bästa DJ” i Swedish DeeJay Awards, har släppt mixtapes med bl.a. Petter, Organismen och Promoe samt har producerat såväl som öppnat för en lång rad större internationella och svenska artister. En mer rutinerad svensk hiphop-DJ är svår att hitta, så förvänta er bra skit från båset.

På övervåningen gästas duon av residenta CHEFEN och BIG DEAL på skivspelarna samt ERK från Trainspotters (kanske tillsammans med någon hemlig gäst?) som levererar dubstep, hiphop, electro och självklart spottar verser i micken.

Markplan intas samtidigt av JON och ERIK från NORTHERN TACTICS – vinnarna av soundclashen på Goodfellas Open.

Alltså: sugen på rap och snurrande med några av de bättre hiphopartisterna i Sverige + mullrande dubstep, liverap, dancehall och allmänt kaos? Kom…

ÖVERVÅNINGEN

Dubstep, Hiphop & Electro
CHORDS & DJ LARGE
DAVR, CHEFEN & BIG DEAL + ERK

UNDERVÅNINGEN

Dancehall, Soca & Lounge
NORTHERN TACTICS

RANDOM BASTARDS RYTM
TEATERCAFET, VASAPLAN
LÖRDAG 16 APRIL
22-02, 100 KR, 20 ÅR

Vi ses på TC!

http://randombastards.com/
Följ på Twitter: @randombastards @chefovic @sprinklechords @djlargevegas @tyfonen


randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip