I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 29/1 - Goodfellas med FLUX PAVILION (UK)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2011-01-09 16:47

UÅ | 29/1 - Goodfellas med FLUX PAVILION (UK)

Från Goodfellas:

Goodfellas inleder 2011 och fjärde säsongen på Scharinska stort.

Rykten har cirkulerat under hösten, vi har fått frågor, mail och samtal om huruvida det är sant och det känns minst sagt jävligt bra att kunna bekräfta det. Den 29 januari spelar FLUX PAVILION (UK) i Umeå!

Våra tidigare dubstepkvällar med The Others (UK), Tom Encore (Polen) och Sukh Knight (UK) har varit några av de bästa nätterna dansgolvsmässigt, och med tanke på responsen från er när vi spelat Flux låtar tror vi på härj, kalabalik och succé.

Producenten och trummisen från Towcester har miljoner lyssningar på nätet, otaliga tolvor och remixer under bältet och är så gott som alltid uppbokad för spelningar jorden runt. Förvänta er alltså ett dubstepset i världsklass i Spanska salen!

I sedvanlig ordning värmer residente CHEFEN upp med dubstep, hiphop och electro, medan ERK (Trainspotters) är tillbaka från Taiwan för att spotta i micken efter midnatt.

Källaren tas hand om av Socialize egna ERIK HILLBOM och EMMA NILSSON. Deras pop- och rockkvällar har varit sjukt uppskattade och blir det för mycket elektroniskt på övervåningen kan ni ta trappan ned till andra dansgolvet och baren!

I början av kvällen öser även Goodfellas BIG D och SAMUEL ISAKSSON upp en saftig musikmix i baren…

Alltså: dubstep i världsklass besöker inte UÅ ofta. Korka, vira och peppa upp för en sjuk kväll så ses vi på Scharinska och Goodfellas vårpremiär!

LINE UP:

FLUX PAVILION (UK)
CHEFEN (+ERK)
BIG D & SAMUEL ISAKSSON
EMMA NILSSON & ERIK HILLBOM

OBS - KOM I TID, INGA FÖRKÖP!

SCHARINSKA
LÖRDAG 29 JANUARI
21-02, 100 KR, 20 ÅR (ÅRET)

Vi ses på Scharinska!


randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip