I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 25/12 - Goodfellas - Juldagen med UÅ SLÖJD MAFIA, MIDNIGHT RAMBLE

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-12-18 20:29

UÅ | 25/12 - Goodfellas - Juldagen med UÅ SLÖJD MAFIA, MIDNIGHT RAMBLE

Från Goodfellas:

Välkommen till Goodfellas julfest!

Efter en lång och kall höst med massor av klubbar och spelningar bjuder Random Bastards upp till säsongens sista dans. Goodfellas är tillbaka på Scharinska efter branden för att spika juldagen som den nya annandagen!

Vi gillar som bekant att släppa och ge bort saker på våra klubbar, och vilket bättre julklapp kan vi inte ge er än Trainspotters P3 Guld-nominerade debutalbum ”Dirty North” som ett hårt paket. De 50 första som haffar vårt limiterade förköp av biljetter får varsin CD-skiva samt de 50 första betalande i dörren. Plattan släpps även natten till den 26 december för försäljning på http://randombastards.com/shop.

UÅ SLÖJD MAFIA: Vilka? Maffian är en hemlig konstellation som ingen riktigt vet något om. Ryktet säger dock att medlemmarna har spelat på de största festivalerna, turnerat i USA och Europa, röjt på massor av klubbar runt om i världen samt vunnit både Grammisar och P3 Guld-rektanglar. Vilka de är får vi tyvärr nog inte reda på denna gång heller, men vad som är säkert är att det kommer spelas de tyngsta och mest öronbedövande formerna av electro, house, hiphop och inte minst dubstep!

MIDNIGHT RAMBLE/JOX: Efter att ha huserat på Plaza med en klappsäck full med minnesvärda kvällar är det dags för klubben att återstå efter några år på paus. Endast för juldagen och bara på Scharinska kan du se Mamma Erik från UMYO-gänget tillsammans DJ Internet visa vart skåpet ska stå med remixer, mashups och disco.

MERDÉ CASSÉ: Vår goda vän och utflyttade Umebon VolvoMusic återvänder från Gävle för att spela den där riktigt grymma soulen i baren under kvällens början. Om ni har varit på SKETCH back in the days eller Goodfellas i oktober vet ni vad som väntas.

MIDNIGHT: Nere i källaren bjuds det helt enkelt på hårdrock från Umeås kanske mest anrika klubb i genren. Midnight fixar stämning med julgodis medan trubadurerna Grabbe och Volymer spelar hårdrockscovers.

Utöver detta kommer våra hus-DJs BIG D & SAMUEL ISAKSSON att helt enkelt vara i huset och på skivspelarna.

Alltså, är ni less på släkten efter julen och känner att ni har kuvertpengar som borde sprättas tillsammans med alla återvändande kompisar... då vet ni vart vi ses på juldagen!

LINE UP:

UÅ SLÖJD MAFIA
MIDNIGHT RAMBLE
MERDÉ CASSÉ
MIDNIGHT
BIG D
SAMUEL ISAKSON

JULKLAPP / RELEASE / GIVE AWAY: Trainspotters - Dirty North CD till 50 första på förköpet och 50 första betalade i dörren.

REALESE AV TRAINSPOTTERS - DIRTY NORTH I CD-FORMAT TILL 50 FÖRSTA FÖRKÖP OCH 50 FÖRSTA I DÖRREN

SCHARINSKA
JULDAGEN 25 DECEMBER
21-02, 100 KR, 20 ÅR (ÅRET)
FÖRKÖP PÅ BURMANS MUSIK

Vi ses på Scharinska!



http://thegoodfellas.se/20101225.jpg

randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip