I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/9 hiphopjam Underground Sounds @ Uppsala

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-09-10 22:22

29/9 hiphopjam Underground Sounds @ Uppsala

Tisdagen den 29/9 kl.18-22 är det hiphopjam alá Underground Sounds. 40 kr inträde. Drogfritt.På scen

- Format

Uppsala Represent:
- L.X
- Invalida
- Urban Warfare Project

Visit:
- MC KiKo
- Yaki
- Paradigma


Mer info. om artisterna:

L.X: L.X är en 14 årig rappare med en ljus framtid framför sig. Han har nyligen börjat uppträda och hans rap är mestadels amerikansk hiphop -influerad.


Invalida: Invalida består av dom två rapparna Nine Eleven och Phibes som hållt på sedan 2000. De gör politisk hiphop, rappar om droger och verkligheten med ett aggressivt, men varierat sound.


Urban Warfare Projects: Består av delar utav gruppen Riff Knifes. Aggressiv, svängig hiphop.


MC KiKo: Har rappat sen 12 år tillbaks. Han rappar om allt och inget, på både svenska och engelska men mest engelska när han kör själv. Hans musik låter som allt ifrån soft soul till hård boom bap till dancehall. Förutom att han rappar producerar han, samt lär ut rap och arrangerar battles.


Yaki: Yaki, eller Dj Vuelta som hon även kallat sig har rappat sen 2005. Hon kör på svenska, spanska och lite på engelska med reggaeinfluenser. Hennes låtar är delvis politiskt influerade, melodiska och aggressiva. Hon backas upp av Bita.


Paradigma: Paradigma föddes som den naturligt sammanslagna trion av de tre tidigare duoprojekten mellan JimmyMorfin, Omen22 och Idiotförklarad, någon gång i början av 2007. De hade dock alla känt varandra och gjort musik tillsammans i de tidigare olika konstellationerna sedan 2004. Med svängiga beats rappar dom om politisk medvetenhet, vardagliga saker och lite allt möjligt.


Format: Format är en etablerad rappare med reggaeinfluenser inom den svenska hiphop och reggae-världen. Han gör mycket politisk medveten musik men rappar även om annat, på svängiga beats. www.myspace.com/formataktabra


+ EN BATTLE!

VILL DU BATTLA ELLER KÖRA NÅGOT PÅ OPEN MIC? ANMÄL DITT INTRESSE HÄR ELLER TILL: [email protected]!


Även här: www.facebook.com/event.php?eid=132030343797

Kärlek och fred!
bita

här får du lite kärlek