I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/8: Timbuktu, GRATIS utomhuskonsert [Uppsala]

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-08-02 17:21

6/8: Timbuktu, GRATIS utomhuskonsert [Uppsala]

Datum: 6 augusti
Tid: 21.00
Plats: Vaksala Torg i Uppsala
Kostnad: gratis
Arrangör: SSU

Saxat från PM:
"I samband med SSUs kongress i Uppsala kommer SSU att bjuda allmänheten på en konsert med Timbuktu. Alla kommer väl ihåg låtar som "Alla vill till himmelen men få vill dö", "The Botten Is Nådd" och Stirra ner", kanske får vi höra dem och nya låtar från Timbuktus nya album "En High 5 och 1 falafel". Ta med en kompis och kom till Vaksala torg torsdagen den 6 augusti.


SSU samlas till förbundskongress i Uppsala den 2 -7 augusti. Under torsdagen anordnar SSU en solidaritetskonsert på Vaksala Torg i Uppsala under parollen "En annan värld är möjlig". Konserten kommer att vara gratis för allmänheten. Det blir med andra ord en fullspäckad kväll med flera hundra SSUare och Uppsalabor som kommer att få möjlighet att se en av Sveriges bästa artister. Så även om du inte är ombud på kongressen och bara gillar Timbuktu, kom till Uppsala den 6 augusti och upplev en häftig kväll med SSU.


Datum: 6 augusti
Tid: 21.00
Plats: Vaksala Torg i Uppsala
Kostnad: gratis"

Länk


http://fredpajorden.com