I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/3 - Soulville feat. Karl Marthon (US) & Heartbeat @ Orange (Uppsala)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   
DJ

2008-03-06 17:51

7/3 - Soulville feat. Karl Marthon (US) & Heartbeat @ Orange (Uppsala)

http://www.facebook.com/event.php?eid=26088506968

http://www.soulville.se

_____________________________________________________

Såhär skriver arrangörerna om kvällen:

Vi sa i januari att 2008 skulle bli vårt själfullaste år hitills. Så här långt saknas anledning att frukta att vi hade fel. Året har börjat över all förväntan, med än så länge inte mindre än tre i i princip fullsatta kvällar på ÖG och Orange.

Vår nya lokal, Orange, visade sig vara i det närmsta perfekt för soulmusik, med fantastiskt ljud och lagom tighta dansgolv. Det är därför med stor entutiasm vi bjuder in till den andra upplagan av Soulville @ Orange, och det är kul att kunna presentera så roliga gäster:

Den här gången har vi den stora, stora äran att få dela det stora golvets bås med Karl Marthon. Karl är den förlorade sonen, som hela det här milleniet stuckit ut som den nyfiknaste, kunnigaste och framförallt flitigaste samlaren av modern soul i Sverige, men nu lämnat åt för Chicago. Han slutar aldrig imponera med sina kunskaper och sin samling. Hans set brukar vara av absolut världsklass, och sedan utomlandsflytten är det allt mer sällan vi har nöjet att få uppleva dem. Räkna med en resa i de bortre delarna av den rara soulens främmande land. Och så klart massor av dans och fest.

Till det lilla golvet har vi en verkligt rolig bokning i form av DJ-duon Heartbeat, bestående av Alda och Big Daddy Binge. I tio år har dessa pionjärer inom svart dansmusik stått upp för den moderna RnB:n, senast på den nyligen nedlagda klubben Soul Clam i Stockholm. För fjärde året i rad är Heartbeat nominerade till "Best Urban Club" på SMC2008. Vi har blivit lovade "the urban soul sounds of today' vilket betyder allt från dansant neo-soul till klassisk new jack swing". Jag vågar påstå att dessa killar troligtvis är de främsta i Sverige på kontemporär soulmusik och rnb, och vi ser verkligen fram emot att få se och höra vad de kan åstadkomma på vårt lilla golv.

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"