I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2005-11-22 13:42

ReggaeOpen - Lund

Reggaeopen - en minifestival i kärlekens namn!
Nu på lördagen den 26/11 Kl. 20.00 på Mejeriet i Lund.
Förköp samt fri ålder. Första band på scen kl. 21.00

Bröder Glöder
Roots Alliance
The Iskariots
Beatsquad
Million Vibes Sound
Trinity Sound feat. Daddy Boastin.
Pris: 120:- förköp 140:- i dörren
Mer info på: http://www.kulturmejeriet.se/ samt http://www.baker.se

Bröder Glöder
Med nya skivan "Det du förtjänar" låter bandet dubbigare, skitigare och rotrockigare än något annat inom svensk reggae. Bandets högst egna sound och attityd är väl grundat i arbetarstaden Landskrona där varvet, laget och baktakten är de tre pelarna.

Beatsquad
Att göra musik utan substans är inget alternativ! Bandet vill få folk att dansa och inspireras samtidigt som de förmedlar sin åsikt genopm musiken och med fem instrumentalister och tre sångare skapar bandet en livestämning som heter duga! Debutalbumet "Natural Vibe" släpptes tidigare i år på bandets eget bolag.

The Iskariots
Bandet som har sin hemsvist i Göteborg spelar en energifull form av reggae och dancehall sprungen ur modern jamaicansk reggaetradition med ett budskap som minner om den nya politiska medvetenhet som blomstrat ur underjorden de senaste åren. Ikväll spelar bandet bl.a. material från dabutalbumet som släpptes tidigare i år.

Roots Alliance
Jamaica möter Malmö när Roots Alliance spelar rootsreggae med budskap om kampen för rättvisa.

Million Vibes & Trinity Sound feat. Daddy Boastin
Vi har fått lära känna Daddy Boastin i och med hans insatser i såväl Latin Kings som Teddybears Sthlm. Ikväll uppträder han med Million Vibes Sound som bl.a. huserar på KB:s Trenchtown, men som även vänt plattor på de flesta reggaeklubbarna i regionen.

Full Focus Production