I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! Slagsmålsklubben & Dapony Bros (Gbg 18/9)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-09-10 05:37

Get up! Slagsmålsklubben & Dapony Bros (Gbg 18/9)

GET UP!
Höstpremiär!
BOMMENS SALONGER GÖTEBORG
LÖRDAG 18 SEPTEMBER 2004

Live: Slagsmålsklubben & DaPony Bros
DJ: Younis (Dubadown )
Tid: 20.00 - Kom tidigt!
Pris: 80 pix

Efter att under ett år ha dykt upp på olika ställen i Göteborg såsom Pustervik, Musikens Hus, Nefertiti, m.fl. så gör Getup! nu en nysatsning på Bommens Salonger i samarbete med PK Musik. Idén är att lyfta fram bra livemusik och att vara en mötesplats bland flera andra för människor som inte delar de stora skiv-och mediebolagens syn på musik. Get up! kommer vara en återkommande tillställning på Bommens Salonger hela hösten. Alltid med två spännande liveband och bra DJ´s.

På premiärkvällen för Get up! @ Bommens lördag den 18 September uppträder alltså inga mindre än:

SLAGSMÅLSKLUBBEN (Norrköping)
Bandet har skapat en egen genre – Blip-Hop, där Blip-blopen kompletteras med rap. Annars blir det, precis som med Pluxus, en massa analoga syntar och datorer. Live är Slagsmålsklubben helt galna. Hur galna får du själv ta reda på.
www.smk.just.nu

DAPONY BROS (Göteborg)
Göteborgsband som funnits ända sedan 1997 och spelar en blandning av ska och pop som levereras med svenska texter och uppkäftigt blås. Punkigt, souligt och dansvänligt. Har en sångare vars dialekt får Håkan Hellström att låta som om han vuxit upp på södermalm.
www.daponybros.com

Younis från skivaktuella DUBADOWN spelar svängiga och svalkande skivor hela kvällen.

Mer info:
www.getup.se