I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fre 9/7 The Ninjas @ VIBES, GBG

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-07-06 00:54

Fre 9/7 The Ninjas @ VIBES, GBG

FRE 9/7
VIBES

Henriksberg, Stigbergstorget
På scen: The Ninjas
Öppet:20.00-02.00
Inträde innan 22.00 = 50 kr
Inträde efter 22.00 = 70 kr
Ålder:18 år>
Givetvis ser DJ East till att terassen gungar som vanligt!

Fredagen den 9:e juli är det dags för The Ninjas att äntra scenen på Vibes.<BR><BR>

The Ninjas är ett liveband med sättningen trummor, bas, gitarr, klaviatur och slagverk samt rapparen Anton Kristiansson med förflutet i bl.a. Illuminati, Rakt Av och 827-klicken . Musiken är hiphopbaserad men influenser från alla tänkbara musikstilar, allt ifrån funk, soul och rock till samba.

Tyngdpunkten ligger vid liveframträdanden och under det knappa år som bandet funnits har de redan spelat på ställen som Nefetiti, Pustervik och Vara Kulturhus. Dans, musik, gäster och överaskningar utlovas!

Är det något som brukas spridas i lokalen när The Ninjas är on stage så är det glädje , så se till att ta med er ett soligt humör o njut av utsikten från takterassen samt en grymt tight live-akt
Det finns ingen ny quiz, så ni som vann sist står på gästlistan även denna gång!

Cheerio.....

http://www.alleycat.se-- http://www.showdowngbg,se -- http://www.jonk.se -- http://www.myspace.com/perfektklubb -- http://www.myspace.com/belsepub