I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fre 14/5 - Gubbs Releaseparty @ Vibes, GBG

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-05-04 21:45

Fre 14/5 - Gubbs Releaseparty @ Vibes, GBG

FRE 14/5 - GUBBS RELEASEPARTY
VIBES
Henriksberg, Stigbergstorget
På scen: GUBB, DJ Kristus & PS The Marginal Error
Öppet:20.00-02.00
Inträde + Gubbs platta = 100 kr!!!!!
Inträde innan 22.00 = 50 kr
Inträde efter 22.00 = 70 kr
Ålder:18 år

Givetvis ser DJ East till att terassen gungar som vanligt!

För er som är under 18 kommer det även att hållas ett <B>all-ages-gig i Kajutan på Henriksberg 18.00</B>
Inträde för det giget är ynka 50 kr eller 100 kr om man vill inkludera Gubbs platta i inträdet.!

Nu är även takterassen öppen , vilket betyder att det kan bli en jävla fest om nu inte vädergudarna framkallar regn vill säga!

Fredagen den 14:e ma j är det dags för Göteborgs egna rapveteran Gubb att släppa sitt hett efterlängtade fullängdare ”Mitt liv som hund vol. *01 – †04” . Med en fet releasefest på Vibes firas nu det efterlängtade släppet! För den som är insatt i svensk hip-hop är Gubb redan ett välkänt namn. Om inte följer här en kortare presentation utav en av Sveriges definitivt främsta och brokigaste hip-hop karriärer.

Gubbs stil är unik, en gatupoet som spottar ut sina asfaltspolitiska rim stenhårt mot magtrakten. Få svenska rappare kan, såväl trovärdigt som skickligt, berätta om den svenska storstadens mörka baksidor fulla med våld, kriminalitet och droger. Gubb är rapartisten som har uppträtt och släppt skivor i ca 15 år och vars liv har kantats av både framgångar och flertalet motgångar privat, vilket har resulterat i allt från hyllade releaser till fängelsestraff.

Missa inte chansen att vara bland de första som införskaffar denna klassiker!

Det är inget förköp so be there in time...

För mer info:
http://www.vibescrew.nu

http://www.alleycat.se-- http://www.showdowngbg,se -- http://www.jonk.se -- http://www.myspace.com/perfektklubb -- http://www.myspace.com/belsepub