I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Club Studio One våren 2004 (GBG)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-04-06 00:17

Club Studio One våren 2004 (GBG)


Club Studio One GBG har ett grymt roligt program nu under våren som innefattar allt från en specialkonsert på Pustervik till riktigt svängigt västindisktparty då en kväll blir Soca special.


12 April
Ladies Bashment : Sista Ninja + Johanna & Junior Eric
En hel del concious dancehall kan vi förvänta från Sista Ninja varierat med Johannas stenhårda raggalåtar. Junior Eric finns med och kör lite låtar under kvällen som tillägnas alla dancehallqueens.

26 April
Rough Lynx Sound
Tillslut blir det äntligen det blir dags för Göteborgs nya unga soundcrew stjärnskott Ruff Lynx att ta steget in i de fina välbesökta salongerna.

10 Maj
Soca Special Night feat Uncle Eric .
Vår kungliga hovleverantör av Soca kommer ner från huvudstan för att svänga ihop en kväll som kommer få barsidan att svänga som kanske aldrig förr.

24 Maj
Resident Raggamuffin Night: Partillo & Mr Gillis


Söndag 30 Maj
Club Studio One LIVE at PUSTERVIK:
Svenska Akademien
Roots Disciples + Celebra gäster
DJ: Mr Gillis
Pustervik Barscenen 2100 till 0300, 90kr + förköp, 18 år
-Club Studio One bjuder på en specialkväll som lär få återföljare med jämna mellanrum med Svenska Akademien, som i nuläget spelar in sin nya platta, kommer till västkusten för första gången på ett bra tag och Roots Disciples. Svenska Akademien som är numera 9 personer och fullt liveband. Nya materialet som man fått tjuvlyssna på är mycket lovande och förankrad i roots samt upptempo reggae i organisk form toppat med Svenska Akademiens upproriskt skorrande stämmor
Roots Disciples är stans nya reggae rytmband som leds av Partillo på trummor. Bandet har gjort det till sin nisch att bjuda in välkända artister som kör egna låtar med fullt liveband och kör på klassiska rytmer som de bankar fram....
-Vi räknar med en kalaskväll med grymma uppträdanden och fullsatt.

7 Juni
Mycket specialinbjudna gäster dyker upp på säsongsavslutningen för klubben!



Club Studio One
Jämna Måndagar
Barsidan, Kungstorget 7 (ej LIVE-kvällen) 2200 till 0300
60 kr 20år
100% Reggae, svängiga rytmer och grym stämning
Resident Selector: Partillo



www.swingkids.se