I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/5 Stockholmssyndromet @ Full Clip @ Ballroom, Henriksberg

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2012-05-15 21:31

25/5 Stockholmssyndromet @ Full Clip @ Ballroom, Henriksberg"Efter en månads semester är eran favorithiphopklubb tillbaka, den här gången har vi det stora nöjet att ha Full Clip under lönehelgen! Fredagen den 25 Maj slås dörrarna upp på Henriksbergs bottenplan Ballroom igen och den här gången går vi hårt ut med en bokning som både vi inom klubben och flera av våra kompisar har sett fram emot. Plats på scen för Rick Skizz och Starvin Mar, tillsammans kända som Stockholmssyndromet!

Stockholmssyndromets kometkarriär har verkat som en trestegsraket: först släpptes debuten "Ettfyranånstans", året efter kom uppföljaren "Underhundar" och i år har Skizz och Starvin Mar drabbat oss med "Grishinken mixtape". Vad titeln antyder så är det bara en aptitretare inför Syndromets kommande tredje skiva, med den titeln "Botkyrka Funk".

Med sig har Stockholmssyndromet sin lojale kollega On-Ree, känd för sin förortsdänga "Ba!"(Där bl a Starvin Mar gästade). Fans kan förvänta sig att höra flera klassiker från Syndromets back-catalogue som till exempel "Lasta", "I din trappuppgång" och "Lårparti".

www.twitter.com/SkizzSyndromet
www.twitter.com/MarSyndromet
Glöm inte att ladda ner "Grishinken Mixtape"! http://www.teamgalagowear.com/home/2012/02/10/download-stockholms-syndromet-grishinken-mixtape/

Kvällen till ära har Stockholmssyndromet ett förband från från lokalt håll. Giz Lee (Dirty Crowd) släppte nyligen videon till "Gettin Better" (featuring Prince Ali) och håller nu på att finputsa sitt kommande album "Gisli". Förvänta er en tung, exklusiv show från Boom Bapemburgs finest!
www.twitter.com/therealgizlee
http://soundcloud.com/gizlee

Välkomna till Full Clips sommarkickoff, fredagen den 25e Maj! Gunnerz och Aggro spelar skivor, det är happyhour 21-22 och det är 18 år in!"

Namn: Stockholmssyndromet @ Full Clip

Plats: Ballroom, Henriksberg

Datum/Tid: 2012-05-25 21.00-02.00

Ålder: 18

Kostnad: 120

Mer info:
http://www.facebook.com/events/416057405073041/