I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/2 Chipchoppin Order, SmoJo, EP @ FULL CLIP @ Henriksberg Ballroom

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2012-02-08 11:37

18/2 Chipchoppin Order, SmoJo, EP @ FULL CLIP @ Henriksberg BallroomLördagen den 18 februari öppnas dörrarna upp på Ballroom på nytt, för då är det säsongspremiär för Full Clip!
2011 var ett starkt år för svensk hiphop och nu när vi har nått nådens år 2012, tänker Full Clip göra allt för att ni b-boys och fly-girls ska ha det så roligt som möjligt, innan vi når den yttersta dagen! Vi bjuder på hela TRE akter under säsongspremiären.

EP
En av Full Clip's stammisar och dessutom delaktig i danstruppen Twisted Kidz, som vunnit flera streetdance-turneringar. EP har många strängar på sin lyra och kvällen till ära debuterar hon på scen med sina egna låtar! Full Clip ser fram emot att presentera Göteborgs nya stjärnskott och spår en briljant framtid för EP.

SmoJo
SmoJo är en del utav Ri-Fa som numera blivit världskända inom battlesammanhang. Förra året solodebuterade han med EPn "SmoJoSolo", och hann dessutom med att medverka på Ri-Fas "Det femte elementet" (Addendum) och "Dimhöljet vol 2". Snart släpper han solo-album (det ryktas även om en EP med Ri-Fa-kollegan Taytay), med efterlängtade låtar som "Magnus Betnér". SmoJo's stormande intåg i vår lokal är en indikation på att det inte är sista gången Ri-Fa befinner sig på Full Clips scen.

http://www.facebook.com/RIFAsmo
http://www.twitter.com/RifaSmo

Chipchoppin Order
Kvällen till ära avslutas med Örebros egna Underground Kings: Chipchoppin Order. De hårt arbetande örebroarna har flera fingrar i smeten: de släpper sina "Fuck your Mixtape"-Mixtapes, ger ut sina numerösa solosläpp på vinylskivor (!) och kassett (!!), ställer upp i battles och spelar in videos. Mitt upp i allt hinner de turnera landet runt och bland annat agera förband åt Smif-N-Wessun på PEEZ. Ännu en gång står Narkimic och Cheek Eloheim på en göteborgsk scen. Vi välkomnar CCO och hoppas på att höra material från deras kommande fullängdare "Project Bluebeam".

http://www.facebook.com/pages/Chipchoppin-Order/161771837323
http://www.twitter.com/Cheekeloheim
http://www.twitter.com/narkimic


Förutom tre akter, står Gunnerz och Aggro för bakgrundsmusiken och välkomnar er till Full Clips kickoff, år 2012!

Lördagen den 18 Februari
21-02 (Happy Hour 21-22)
Inträde: 80 kr
Åldersgräns: 18
Henriksbergs Ballroom.

Namn: Chipchoppin Order, SmoJo, EP @ FULL CLIP

Plats: Henriksberg Ballroom

Datum/Tid: 2012-02-18 21.00-02.00

Ålder: 18

Kostnad: 80

Mer info:
http://www.facebook.com/events/213934698699978/