I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/11 BACK TO PLANET ROCK (Old school reunion) @ HENRIKSBERG (Ballroom)

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2011-10-18 22:46

11/11 BACK TO PLANET ROCK (Old school reunion) @ HENRIKSBERG (Ballroom)
11 November är det äntligen dags för "BACK TO PLANET ROCK".
Denna fest som är dedicerad till alla som höll på med Hiphop i Göteborg under 80talet.

Bakom skivspelarna har vi inga mindre än Ola Kjellman och Kristus. Två tunga Göteborgs DJs som varit med i många år.
MC för ikväll har vi b-boy legenden Kid Jam. Hans hiphop resa under 80 talet började i Köpenhamn vidare till New york för att slutligen landa i Göteborg! Tillsammans ...kommer de få stället att gunga av old school vibe som tar er tillbaks i tiden.

Men vad vore en old school fest utan b-boys?
Göteborg som under 80talet hade några av de bästa B-boys i skandinavien. Dessa ungdomar (då) med sina bärgsprängare, hockey frillor och fat laces fyllde Göteborgs gator och torg med Backspins och headspins!
Denna kväll har vi samlat ihop dessa ungdomar igen för att ännu en gång rocka denna stad! Vi bland annat hämtat hem Freeze som kommer med Mini Roc från gamla "Break Electric Boys".

Trots att vi inte har möjlighet att köra live graff under kvällen ville vi ändå inte glömma bort graffitin. Där för har vi bjudit in DISK(HSK) för att göra affishen/Old School-backpiece som kommer lottas ut under kvällen!
Målningen man ser i bakgrunden är "Rock the Style" av hiphop-pionjärerna Jack Nepacha, Jellybean Jay, Just One och Freeze, allihop medlemmar i UGM, United Graff Masters. Gjord 1985 i Haga, Göteborg.

Under kvällen kommer vi även att köra bild spel med gamla bilder från 80talets hiphop scen i Göteborg.Ni är jätte välkomna att skicka in bilder som ni vill ha med. Det kan vara bilder på personer, flyers eller graff målning. Det vi gärna vill ha med är årtal, och namn på personerna på bilden eller vem som gjort målningen.
Bilder kan skickas till [email protected]


BACK TO PLANET ROCK
HENRIKSBERG (BALLROOM)
11 NOVEMBER (22:00-02:00)
ENTRE: 80kr (25+)

Eventet supportas av:
Studieförbundet Sensus och Planet Rock Streetwear

Namn: BACK TO PLANET ROCK (Old school reunion)

Plats: HENRIKSBERG (Ballroom)

Datum/Tid: 2011-11-11 22:00-02:00

Ålder: 25

Kostnad: 80

Mer info:
http://www.facebook.com/event.php?eid=170597303027528