I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/8 Adam Tensta - Colors @ Nefertiti

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Webmaster

2011-08-28 20:45

31/8 Adam Tensta - Colors @ NefertitiAugusti går mot sitt slut och de sista resterna av sommaren gör sitt bästa för att kika fram mellan molnen. Trots mediokert sommarväder har vi haft fantastiska kvällar på Colors, där ni trogna gäster har varit ovärderliga i att uppehålla vår unika stämning. I år har vi bjudits på en extra onsdag den allra sista dagen i augusti och den dagen är dedikerad till er!

För att riktigt krama ur den sista sommarstämningen avslutar vi med Multi Colors. Ta fram era allra färgstarkaste plagg och matcha så galet ni kan! På onsdag firar vi av sommaren med så mycket färgprakt, värme och fest som vi kan åstadkomma! En sista praktfest och sedan kan vi alla vila ut fram tills nästa sommar!

Live på scen har vi en av landets stoltheter: ADAM TENSTA. Adam slog igenom 2001 med ”It’s a Tensta Thing”. Han vann en gratis 2008 och har sedan dess turnerat flitigt i USA och Europa samt bland annat delat scen med Rick Ross, öppnat för Jay-Z, Rihanna m.fl. Hans nya album ”Scared of the Dark” släpptes i april och med singlar som ”Ok WOW” och ”Like A Punk” har han fått grymma reviews världen över. Nu på Colors sista kväll för säsongen så har vi alltså äran att ösa till Adam Tensta med band. www.adamtensta.com

Vi kommer dessutom bjuda tidiga gäster på mat, öl och annat kul för att fira årets säsong.

Vi vill även passa på att åter tacka våra sponsorer och vänner för stöd och lyckat samarbete under säsongen: Grolsch, Alcro, Puma, Macforum, The North Face, Tryckakuten, GoodWood, Street Fashion, Frctn Store, Megalaser, Shelta, Child Store, Bazar, No Problems, Nefertiti, Juicy och ett enormt tack till Mikel Nilsson, Edvin Thungren och Tom Surma.

OBS!

Ni kan via twitter och Facebook tävla om Colorsbiljetter och mycket annat. Twitter: http://www.gamm.se/colors och genom att lägga en ”like” på Facebook (Där även fotona från kvällarna läggs upp).

Colors Multi Colors Night onsdagen 31/8

Dresscode: Så färgstarkt som möjligt! (Bäst klädda belönas med solbrillor mm)
På scen: ADAM TENSTA med band
Residents: Dj Dainja & Dj Confuze
Kvällens drink av: Tom Surma
21.00 – 03.00 Kom i tid! Sena gäster riskerar att inte komma in.
20 år / Förköp 120:- på http://www.nefertiti.se/

Vi släpper bara 200 förköp så när dessa är slut är det lösa inträde i entrén som gäller.

Namn: Adam Tensta - Colors

Plats: Nefertiti

Datum/Tid: 2011-08-31 21.00 – 03.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:
http://colorsgbg.com/?p=663

alternativeto.net | whoa.nu | olaj.se | 27kb.se