I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/8 Colors med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m @ Nef

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Webmaster

2011-08-09 15:00

10/8 Colors med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m @ NefDet är festival i stan och Colors hjälper dig komma i mode med den gröna kvällen. Grönt är hoppets och fruktbarhetens kulör. En färg som också symboliserar fred, frihet, lugn och harmoni. Alltså en viktig färg som världen behöver mer av just nu. Onsdagen innan Way Out West har alltid varit en av de bästa Colorskvällarna där man aldrig riktigt vet vem som kan kliva upp på scen.

Vi har dock något stort planerat! Självaste COSMO BAKER (Us) gör sitt premiärbesök i Göteborg! Cosmo har sitt ursprung i Philadelphias hiphop-scen och är sen några år tillbaka New York resident, driver de fantastiska THE RUB tillsammans med Ayres och Eleven och har sin egen show på Brooklyn Radio. Han trunérar flitigt världen över och räknas som en av de största i scenen. Han har spelat tillsammans med allt från Jay-Z, Run D.M.C och Redman till Boys II Men, Chemical Brothers och MGMT. Du kan fördjupa dig i Cosmo Baker och hans musik på http://www.cosmobaker.com/

På scen står även en riktig mother fucker (!): RAPPER TED från Sthlm. Hans favoritfärg är grön och han har ett kaxigt, intensivt flow men med glimten i ögat. I våras släppte han den omtalade ”Din Mamma” som låg högst på iTunes hiphop top 10 och som vär en av de mest spelade låtarna på Ametists Kärleksattack på Svensk hiphop. Nya singeln ”Ladda” ft. Chords släpps nu och även albumet ”Kultgubbe” droppas nu i augusti.

Passa också på att kliva in i våran gigantiska boombox och bekanta dig med The Incredible Music Machine som är ett avancerat, interaktivt dansprojekt som forskats fram av Gustaf Josefsson och Olle Bjerkås.

Detta och mycket mycket mer på den gröna festivalkvällen!

Färgen är alltså grön och som vanligt blir man belönad om man följer klädkoden. Vi har supergrön solbrillor, halsband och bira att vinna.

OBS!

Ni kan via twitter och Facebook tävla om Colorsbiljetter och mycket annat. Twitter: http://www.gamm.se/colors och genom att lägga en ”like” på http://www.facebook.com/Co lorsgbg?sk=app_12433577765? 7869 (Där även fotona från kvällarna läggs upp).

Colors Green Night Onsdagen 10e augusti

Dresscode: Grön (Bäst klädda belönas med solbrillor mm)

På scen: DJ COSMO BAKER (US) + Rapper Ted m.fl.

Residents: Dj Dainja & Dj Confuze

Grön specialdrink: Tom Surma

Konstinstallationer av: Gustaf Josefsson, Olle Bjerkås och Edvin Thungren.

21.00 – 03.00 Kom i tid! Sena gäster riskerar att inte komma in.

20 år / Förköp 120:- på http://www.nefertiti.se

Vi släpper bara 200 förköp så när dessa är slut är det lösa inträde i entrén som gäller.

Namn: Colors med Cosmo Baker, Rapper Ted m.m

Plats: Nef

Datum/Tid: 2011-08-10 21.00 – 03.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:
http://colorsgbg.com/

alternativeto.net | whoa.nu | olaj.se | 27kb.se