I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/7 Mohammed Ali - Colors Yellow Night @ Nefertiti

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Webmaster

2011-07-05 13:16

6/7 Mohammed Ali - Colors Yellow Night @ NefertitiPå onsdag är det GULT som gäller. Den gula färgen symboliserar optimism, glädje, intellekt och energi. Och gult är också solens starka färg. Passande har vi därför bjudit in skivbolaget SOL SELECTAS grundare DJ SABO från New York. Han är en legend på hemmaplan. Hans utsökta, tropiska blandning av Brazilian, Afrobeat, Cumbia, Miami Bass, Latin och Disco har fört honom världen över och pressen är eniga om hans storhet. Han har prytt de största musiktidningarna som Rollings Stones och The Fader. Vissa av er har kanske besökt hans arbetsplats, Turntable Lab i New York eller Los Angeles. Sabo är lärare på Scratch DJ Academy och även en enastående producent. Sabo är dessutom en av pionjärerna bakom det nya hypeade soundet, Moombathon, vars skapare Dave Nada lirade på Colors redan 2009.

Kvällens livvakt är inga mindre än MOHAMMED och ALI som slog ihop sina namn och släppte det kanske mest intressanta svenska hiphop albumet, ”Vi”, för någon månad sedan. Mohammed Ali har tidigare varit P3 Guld nominerade och kammat hem Manifest-galans pris. Duon turnerar flitigt i sommar och har en sjuk hype för sin grymma liveshow. Både kritiker och hiphopveteraner är eniga om gruppens storhet och det känns som en given bokning för Colors andra afton.

Colors Yellow Night Onsdagen 6e juli
Dresscode: Gult
Live: MOHAMMED ALI (Sthlm) och DJ SABO (New York)
Residents: Dj Dainja & Dj Confuze
Gula drinkar: Tom Surma
Konstinstallationer av: Mikel Nilsson & Ink Graphix
21.00 – 03.00 Vi har i år ett kösystem som verkar funka. Där vi har flera kassor för att undvika för jobbigt långa köer. Allt för gästernas trevnad.
20 år / Förköp 120:- på www.ticnet.se
Vi släpper bara 200 förköp så när dessa är slut är det lösa inträde i entrén som gäller.

Namn: Mohammed Ali - Colors Yellow Night

Plats: Nefertiti

Datum/Tid: 2011-07-06 21.00 – 03.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:
http://colorsgbg.com/

alternativeto.net | whoa.nu | olaj.se | 27kb.se