I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/5 - Kungarnas gård – En hiphopmusikal om att inte ge upp

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Admin

2011-05-04 20:28

7/5 - Kungarnas gård – En hiphopmusikal om att inte ge upp

På Kungarnas Gård samlas ett gäng ungdomar som dansar ihop. De har alltid haft problem att hitta något ställe att träna på, men nu har kommunen fixat en scen i den nyanlagda parken i deras bostadsområde.
Scenen ska invigas. Kungen och drottningen, betydelsefulla politiker och tjänstemän ska komma. Nu gäller det att göra ett gott intryck så att de går med på att bygga en riktig träningslokal. Men natten innan invigningen händer det som inte får hända …

En energisk blandning av teater, film, dans och musik. Om när en kartongbit på gatan blivit för liten för nya ”moves”, om att inte ge upp trots alla svårigheter och om vänskapen och solidariteten inom hiphopkulturen.

Ett samarbete mellan Folkteatern och Interkulturellt projektcentrum. Grunden till föreställningen bygger på samtal med ungdomar om deras egna idéer, drömmar och visioner.

Regi: Nasrin Pakkho
Koreografi: Mahan Noubarzadeh

Medverkande: Phax Ahamada, Ashkan Alinejad, Alexandr (Sasha) Antochvili, Anders Granell, Elisabeth Göransson, Mona Namer, Mahan Noubarzadeh och Sahar Taklimi.

Medverkande i filmen: Johan Friberg, Bengt Funseth, Marcus Gustafsson, Lars Magnus Larsson, Sara Mahani, Josefina Männer, Lena Birgitta Nilsson och Nasrin Pakkho.

Läs mer på: http://www.folkteatern.se

 

2011-05-11 21:42
Såg den precis! Tycker att alla hiphopintresserade (snackar kulturen nu) borde se den!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.