I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/12 Punky Reggae Party @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-12-09 00:44

18/12 Punky Reggae Party @ Pustervik



Efter en alldeles för lång dvala är äntligen er favoritklubb Punky Reggae Party tillbaka. Festivalsommaren + dubbelbokningar + att de tre arrangörerna Mulle, Gillis & Jonk fyllt 30 har tagit på krafterna men nu är vi tillbaka med storm.

Fredagen den 18e December förvandlas Pustervik till en oas fylld med svängig musik, allt ifrån reggae till punkrock.

Den 18e December är egentligen det perfekta datumet. vad passar bättre än sommarvibbar när allt känns som värst? Julen är här och helt plötsligt förväntas man ha råd att lägga en årslön på julklappar för att det är ju så vi jobbar här hemma i Sverige. Högtiden är inte familjens högtid utan numer kapitalismens. Förhoppningsvis har du inhandlat dina klappar denna kväll och kan ge dig själv en rejäl julklapp i formen utav ett egocentriskt shotrace i baren.

Tillhör du som mig dom stackarna som skjuter upp tråkiga vardagsärenden, är det väl bara att inse att du behöver några stadiga innanför västen för att få de där idéerna till de perfekta klapparna som ska inhandlas samt rimmen som skrivas nästkommande vecka.

Nåväl, nog om Santa Claus och alla hans anhängare.

Något som är mer relevant är vad Punky Reggae Party har att bjuda på den här gången?

Förutom vårt snortajta husband Rockers Delight bjuder vi på följande gästartister:

MATTIAS HELLBERG
En man med en sjukt stor repertoar under sina vingar.
Just nu är han mest aktuell med Mattias Hellberg & The White Moose som enligt rykterna fick bandnamnet från ett magiskt möte med en vit älg i de värmländska skogarna. (Enligt mig låtar det som Hellberg har käkat annat än laglig svamp på den semestern hehe)

Men inte nog med det, Hellberg har även varit med i banden Nymphet Noodlers, Hederos & Hellberg, Alimony och The Hellacopters & Hot Love.

Han har lirat med artister såsom Stefan Sundström o Totta Näslund, sjunger med Nationalteatern och har även lirat med The Solution (som för den oinsatte bl.a. innehåller storheter såsom Scott Morgan samt Nicke Andersson från Hellacopters)

Räcker inte detta som lovord? Nej nej din bittra jävel checka då Mattias Hellbergs myspace o lyssna på hans pipa, sen måste även du vara övertygad om hur bra detta kommer bli.
http://www.myspace.com/mattiashellberg

MO FRÅN THE LIPTONES
Om du är inne på ska kan du inte ha missat The Liptones. De har hållit på sen 1997 och ligger bakom hits såsom "Free like a bird" samt "My way".

Uppvuxen som en arbetarkis i raggarhålan Tidaholm (uttalas Tidahööölm av lokalbefolkningen och giganten Eddie Meduza föddes även här.)
Nuförtiden är Mo bosatt djupt in i skogarna utanför Vilskekleva, Falklöping med endast natur, djur samt hippies som nära grannar.

Han har varit aktiv i punksvängen sen tidigt 90-tal och spelade bland annat i det gamla punkbandet Abstrakt på den tiden (och många andra band för den delen) för att sedan 1997 börja mixa punk och ska på skoj med sin vän Mårten som sedan resulterade i att de startade The Liptones som ett tvåmannaband som sedan utvecklades till där de är i dag.

En rolig grej med Mo som person är att han döptes till namnet Mikael. Under tidiga rebelliska punkår ville han dock byta namn men fick endast byta förnamn då efternamnet ej godkändes efter att förnamnet blivit godkänt.

Vår kära Mikael ville heta Mo Rot men fick nöja sig med att heta Mo Brodén.

Ni kanske såg The Liptones på Club Slacker på Pustervik i Oktober i år?
Om inte checka deras myspace för att höra denna mannes pipa, räkna med dans, put your danceshoes on!

http://www.myspace.com/theliptones

Vi delar även in Pustervik i 3 rum detta Punky Reggae Party.

ÖVERVÅNINGEN:
Stora baren:
Mr Gillis, Mulle + Rasta 4 Eyes (Jonk)

Lilla baren:
Tony & Bella (Club Shortcut) & Luca (Club Destroi & Club Shortcut)

Nedra våningen:
Urrke T (Mary Slim & Bizex-B)

Du finner även Urrke i bandet Urrke T & The Midlife Crisis som förutom Urrke som frontman består av Dregen (Backyard Babies) på gitarr och kör, Måns P Månsson (The Maggots) på gitarr och kör samt Robert Eriksson (Hellacopters) på trummor och kör. Snacka om allstarband.

Den gamla Stockholmspunkaren gräver alltid sitt yttersta i sin skivsamling för att tillfredsställa Punky Reggae Party-gästerna, och tro mig, den mannen har en större skivsamling än lägenheten jag bor i.

Fredag 18/12
Punky Reggae Party
Pustervik
Live: Rockers Delight featuring Mattias Hellberg samt Mo från the Liptones
Djs: Mr Gillis, Jonk, Mulle + Urrke T + Tony, Bella & Luca från Club Shortcut
Entre: 80 kr + 20 i garedrob = 100 kr (Garderob ingår, alltså 80 +20)

Så vi på Punky Reggae Party har absolut inte höjt priserna, men Pustervik tar betalt för garderoben redan i dörren för att undvika onödiga köer som uppstår när alla ska hänga in jackan + betala på en gång.

Vi syns den 18e December - en liten för tidig julklapp från oss alla till er alla som Benjamin Syrsa hade sagt....

Mvh Mr Gillis, Mulle & Jonk