I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

14/11 Blenda & Rough Lynx - Dancehall & HipHop mayhem @ Jazzhuset

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-11-11 17:52

14/11 Blenda & Rough Lynx - Dancehall & HipHop mayhem @ Jazzhuset

OH MY GOD!
Blenda & Rough Lynx presenterar Dancehall & HipHop mayhem @ Jazzhuset. Lördagen 14 November 22.00 – 03.00.

Det blir ett färgsprakande reggae och hiphop dansgolvsfyrverkeri. Massor av Djs, två fullsmäckade dansgolv på Göteborgs mest anrika krog. Party, party och party till det löjligt låga priset av 80 spänn. See you on the floor!

REGGAE & DANCEHALLFLOOR
DJ Lance-A-Lot (Svenska Akademien), Rough Lynx Sound feat Black London (uk) och Infinity Sound (GBG new sound)

HIP HOP & R&B FLOOR
DJ Robert Earl (SHELTA) och Pontus (Come Clean Radio)

DANSTÄVLING
I samarbete med http://www.Streetfashion.se så gör vi en liten danstävling där man har möjlighet att vinna ett par underbara WesC Bongo hörlurar - Artist Collaboration "The Glimmers"
http://www.streetfashion.se/nya-wesc-kollaborationer-x-dim-mak-x-cassius-och-fler Värde ca 800kr. Grymt va?


KORT OM DE DJs SOM GIGGAR
DJ Lance-A-Lot (Svenska Akademien),
Känd som Lars på Bas i reggaebandet Svenska Akadmien. De har nyss tackat för sig efter 10 år av turnerande. Är även fantom-producent men ikväll kommer han dominera skivspelarna och sätta dansgolvet i trans.

Infinity Sound
Hyfsat nytt sound från Göteborg som består av Ras Lucky och Mighty Bento Bonomali. Driver för tillfället klubb Umoja på Henriksberg. Infinity Sound jobbar på att utöka dubplate boxen och är en bra bit på vägen så förvänta er en och annan tung dubplate!

Rough Lynx Sound
Göteborgs mest aktiva sound som vann kategorin "Årets Sound" i Reggae Galore Awards 2008 och har vunnit Westcoast-soundclash två år i rad. Med Black London på micken sätter de dansgolvet i brand!

Robert Earl (Shelta)
Du har säkert sett honom bakom disken i Göteborgs fetaste kläd/skobutik! På lördag snurrar han sina favvis-plattor i DJ-båset och pumpar upp ditt dansadrenalin!

Come Clean Radio Crew
I över två år varje fredag har de bjudit K.103s radiolyssnare på intressanta intervjuer och fet HipHop. På Lördag blir det desto mindre snack och mer fokus på skivorna. De får dig att gå loss på dansgolvet.

Jazzhuset (Erik Dahlbergsgatan 3)
14 November | 22-03 | 20år | 80kr

OBS! Är du över 18 men har inte fyllt 20 än så maila oss så fixar vi det!