I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/4 - The Partysquad (NL) & DJ Levis (SE) @ BLVD

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2009-04-08 23:45

10/4 - The Partysquad (NL) & DJ Levis (SE) @ BLVD

LOVE THIS CITY TOUR '09 - STHLM/VÄSTERÅS/GBG


Ni har sett reklamen om turnén på MTV och ni har läst om den i Metro. Nu är det dags!

Är det STOCKHOLM...VÄSTERÅS... eller GÖTEBORG som festar hårdast i Sverige ?!

JUST NU @ Stockholm - Café Opera
IMORGON @ Västerås - Pluto
PÅ FREDAG @ GÖTEBORG - BLVD!


Så här ser line upen ut:

* THE PARTYSQUAD - DJ-duo från Holland som levererar de mäktiga remixerna och tyngsta låtarna. De har bland annat skakat om Amsterdam Arena med ca 30.000 personer. Ni som har sett dessa två herrar vet vad det är som gäller, ni som inte har gjort det har missat något och har nu en unik chans att få ta del av deras magi!


* DJ LEVIS - Göteborgs stolthet kommer självklart att stå på plats och spinna skivor. Du har sett han skina och hört hans magi när han varit warm-up åt bl.a. THE GAME, CHRIS BROWN, KANYE WEST m.fl. Mer introduktion behöver han inte, vi låter hans magi tala för sig själv.

* MIKEY MIC - Resident på Sturecompagniet 309 och har gjort en tung remix på Eric Prydz - Pjanoo. Han har de senaste åren spelat på efterfester och konserter med tunga namn som 50 Cent, Busta Rhymes, Snoop, Akon, David Guetta m.fl.

* HAVIN ZAGROSS - House-DJ som är på väg upp och har redan spelat på de flesta ställen runt om i Stockholm. Där man hittar Havin Zagross hittar man tung musik och party!

* UR EXCUSE - Dessa kvällar kommer UR Excuse att bjuda på DJ Stevie Gie och DJ J-Man. De kommer att spinna skivor och leverera hits efter hits som aldrig förr!

* SPECIAL GUEST - det får ni se när ni är på plats...

Välkomna!