I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

20/12 ILL BILL efterfest feat. DJ ILLEGAL @It´s a Blenda Thing,Inferno

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-12-19 03:25

20/12 ILL BILL efterfest feat. DJ ILLEGAL @It´s a Blenda Thing,Inferno

Klockan 22.00 efter att ILL BILL konserten är slut på Pustervik drar efterfesten igång direkt på ny lokal 500 meter från Pustervik på lördagsklubben "IT' A BLENDA THING"" på INFERNO på VIKTORIAGATAN närmare bestämt iom att det är en annan klubb som huserar på Pustervik denna lördag efter 22.00 så är vi tvugna att tömma lokalen samt bege oss till en ny härlig lokal och slå klackarna i taket och festa loss med våra gamla homies från BLENDA! På efterfesten på INFERNO kommer DJ ILLEGAL från SNOWGOONS (ILL BILLs DJ) spela mestadelen av kvällen uppbackad av både Blenda & Scratch crew, så det kommer bli helt av kroken i trippel bemärkelse 4 dagar innan JUL !

Bärsen kostar dessutom endast 29 kr på INFERNO fram till midnatt, så det är bara att haka på lemmeltåget som kommer gå från PUSTERVIK efter konserten vid ca: 22.00 rakt in på INFERNO så kör vi igång på full volym direkt utan att tveka!

Lördag 20 december
ILL BILL Afterparty @ Inferno!
feat. DJ ILLEGAL (SNOWGOONS) + en handfull andra djs från Blenda & Scratch.
22.00-03.00, 60kr + garderob, 29kr ölen fram till midnatt!


Länk till http://www.myspace.com/snowgoons

MVH / Länk till http://www.scratchgbg.se