I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/10 - Navid Modiri & Gudarna Releasefest på Sticky Fingers

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-10-10 08:30

18/10 - Navid Modiri & Gudarna Releasefest på Sticky Fingers

Öppnar 19.00
Ålder 13 år

Biljetter köper du billigast på Pusterviks Biljetter, tel. 031 13 06 80

Navid Modiri & Gudarna + Hojfen Balagan

Äntligen! Efter två års väntan kommer Navid Modiri & Gudarna att släppa sitt tredje album, Allt Jag Lärt Mig Hittills, den femtonde oktober och det är med glädje vi kan berätta att dom kommer göra sin enda spelning i Göteborg i höst hos oss. Sen dom släppte sitt senaste album hösten 2006 så har en hel del hunnit hända - inte minst för Navid själv som släppt ett soloalbum under namnet Cobra Charlie, publicerat en diktsamling och dessutom varit programledare för Filmkrönikan i SVT. Trots det har bandet ändå hunnit med spelningar på festivaler som Siesta, Hultsfred, Göteborgs Kulturkalas och en rad andra evenemang runtom i landet. Inför nya plattan har dom dessutom tecknat skivkontrakt med Bad Taste Records och oddsen är goda för att Sveriges mest egensinniga band får sitt verkliga genombrott det kommande året.

För att göra kvällen ännu bättre har vi dessutom bjudit in Hojfen Balagan från Lund vara fantastiska liveshow är beryktad landet runt. Räkna med att det blir högt tryck den här kvällen och köp din biljett i god tid innan!

Spelningen presenteras i samarbete med Bad Taste Events och är en del utav Amnesty Internationals globala Small Places Tour. För mer information gå till www.amnesty.se/spt

Länka till: www.navidmodiri.com samt www.myspace.com/hojfenbalagan