I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19/7 Club Bacchanal @ Henriksberg, Ib odd Vegger + Uncle Eric mfl...

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-07-02 19:27

19/7 Club Bacchanal @ Henriksberg, Ib odd Vegger + Uncle Eric mfl...

Grand Slam Soca Summer fete!

Club Bacchanal gör sin sommarfinal genom att flytta in på Henriksbergs Takterrass. Sommaren är högtiden för karibisk musik och det kan nog inte celebreras på ett bättre ställe än krogen med Göteborgs bästa sommarutsikt.

Har vi något ess i skjortärmen då? Klart vi har! Live kan vi presentera Ib odd Vegger. Ib odd Vegger inspireras främst av soca, zouk och soukuss. Med sin låt Nordic Jam har han bl.a. varit hypad på den brittiska radiokanalen BBC 1xtra.

Som garanterad partyledare bjuder vi in Sveriges krönta kung inom karibisk musik, Uncle Eric. Eric Malm som han egentligen heter, är född på Trinidad & Tobago och kör en rad klubbar i Stockholm som alltid säljer fulla hus. Eric driver Uncle Eric Entertainment. I över 10 år har de arrangerat konserter och fester med världsartister. I mars var vi från Soca Revolution Crew i Stockholm och spelade skivor tillsammans med Eric. I hela lokalen dansade hela natten minst 1500 personer! Nu är det dags för oss att visa vad vi i Göteborg kan. Är du beredd att visa vad vi går för!

Även Soca Revolution Crew är med och spelar partymusik från de karibiska öarna. Som ett extra tillskott kommer Afro Bandit och spelar afrikansk musik av olika stilar.

Detta är vårt recept på en garanterat underbar sommarkväll.

Club Bacchanal
Live: Ib Odd Vegger
Gästdj: Uncle Eric
Resident Djs: Soca Revolution Crew + Afro Bandit


Ålder: 18år
Entré: 60 kr + garderob
Henriksberg, Takterassen


Camp Kwahsi till er tjänst