I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fredag 21 Mars, BABY-SCRATCH med "open mic" @ KONTIKI !

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-03-18 08:42

Fredag 21 Mars, BABY-SCRATCH med "open mic" @ KONTIKI !

Halloj, Dags igen för BabyScratch på Kontiki nu på fredag... (Nästa BabyScratch är inte förrän lördag 26 april, så don´t miss out på långfredagen ÄNNA!) Vi följer vi upp den helt tokiga & röjjiga efterfesten på BabyScratch senast efter CunninLynguists konserten,då det rådde rena "8 Mile" stämningen som någon sa. Det var skoj att se att så många greppade micken, det var flera som imponerade både på publiken och oss.


Skall vi lyfta fram en MC denna kvällen speciellt, så blir det nog Farkas om vi inte missminner oss helt och hållet, runner up blir nog han som satt ner i fönstret som vi inte vet namnet på dock. Big Up! Vi fortsätter i samma anda på lördag. Ingen mindre än Guldhedens Finest & Whoas egna MFS aka Pontus håller återigen i den öppna mick sessionen som han säkert kommer dra igång med en av sina fyndiga och smarta svenska tolkningar av någon 90-tals hiphop klassiker följt av några spontana freestyle rader för att sedan passa micken vidare runt 23.00 rycket...


Vi Ses / Scratch Unit Fredag 21 Mars BabyScratch @ Kontiki 21-02, 18år, 30 kr DJs: Lövet & Erich www.scratchgbg.se www.kontiki.nu (Kontiki hittar ni på Storängsgatan 2 Spårvagnshållplats: Botaniska Trädgården Linje: 1, 2, 7, 8, 13)