I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lördag 1 mars, Releaseparty för SPEECH DEFECT + förband: KISSEY ASPLUND & KOOL DJ DUST @ Scratch, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-02-28 06:30

Lördag 1 mars, Releaseparty för SPEECH DEFECT + förband: KISSEY ASPLUND & KOOL DJ DUST @ Scratch, Pustervik!

Hej,
Då var det dags för efterlängtade månatliga Scratch på Pustervik.

Denna gången ställer vi 2 olika men dock lika heta svenska akter på scen, Speech Defect är istan och firar att deras nya skiva "Come for da funeral, stay for da food" släpps i Sverige nu i veckan efter framgångar i både Japan, Australien & England. De kommer riva av närmare en timmes show, Speech Defects DJ Prao-D befinner sig utomlands för tillfället, så tyvärr kan han dessvärre inte medverka denna kväll.

Så på lördag är Speech Defect upbackade av ingen mindre än Scratch homien & Rockstjärnan från Brämhult, DJ EGO (DJ SM mästare 2007) Tydligen har de repat ihop en ny tight show uppe i Stockholm härom veckan lagom till releasefesten, som vi verkligen ser fram emot att se på lördag minst sagt.

Mer info om de 4 svennarna i Speech Defect hittar ni här:


myspace.com/speechdefect
speechdefect.com


youtube.com/watch?v=BQvcsAtytoM
youtube.com/watch?v=pO519gzOs1A
youtube.com/watch?v=RUIE30Q_1PQ


Kvällen till ära har vi även besök av ingen mindre än sångfågeln Kissey Asplund uppbackad Kool DJ Dust även känd från Hundarna från Söder m.m... 

Kissey är sjukt produktiv och har samarbetat med diverse producenter från hela världen inom olika genres och gästat på diverse 7" singlar och 12:or och Internetsläpp, men alldeles strax är även hon klar med sitt första egna fullängds solo album som ges utav ett engelskt skivbolag riktigt riktigt snart om vi inte e helt ute och cyklar.  Hon flyger kors & tvärs i Europa för tillfället och nu senare i mars kommer hon även att bege sig över till USA på en längre turné.

Mer info om Kissey hittar ni här:
myspace.com/kisseyasplund
Här bloggar Kissey loss om alla sina äventyr:
somewhatstrangelife.blogspot.com

Denna kvällen kommer bli Riktigt Freaking grym känner vi på oss, det liksom ligger i luften, tro oss som vanligt, säger vi drygt!!!
Matte aka P.S. våran host som vi verkligen saknat vid några tillfällen nu i januari & februari, har till och med tagit ledigt hela denna helgen från sitt jobb för att vara med på en magisk lördags kväll på Pustervik. 

Ses! 
Mvh / Scratch Unit


SPEECH DEFECT LIVE WITH DJ EGO!
+KISSEY ASPLUND & KOOL DJ DUST
@ SCRATCH, PUSTERVIK, LÖRDAG 1 MARS
förköp 90 kr @ pusterviksbiljetter.com & ticnet.se
100 kr i dörren, 18 år, 22-0