I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/2 Club Bacchanal presents soca meets dancehall. Rough lynx + Soca Revolution @ Simba

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2008-01-30 16:23

16/2 Club Bacchanal presents soca meets dancehall. Rough lynx + Soca Revolution @ Simba

Soca meets Dancehall


Dancehall och soca är i grunden väldigt olika musikstilar. Detta till trots har de ändå den karibiska kulturen gemensamt. På senare tid har de två stilarna beblandats mer och mer med varandra genom diverse artister. Club Bacchanal känner därför att det är dags att mixa dessa musikstilar över en spektakulär helkväll. Karibiska rytmer kommer att släppas lösa och infiltreras i era partytörstande öron!

Soca Revolution Sound har extremt mycket ny musik med sig. Hur låter musiken för Trinidad & Tobago Carnival 2008? Soca Revolution Sound vet. Som Sveriges missionärer inom soca huserar de som ständiga deejays på Club Bacchanal.


Rough Lynx Sound kommer att stå för fet dancehall. Vid det här laget vet nog de flesta i Göteborg vilka Rough Lynx är Allt som får dig att hejdlöst balla ur finns i deras skivbackar.

 

Tillsammans kommer dessa två sounds att visa på likheter och olikheter inom två musikstilar vars syfte är fest och bacchanal!

  Rough Lynx Sound (Göteborg)Westcoast Sound Clash Champions

Soca Revolution Sound
(Lund, Göteborg)Sweden´s first real soca sound  

Restaurang Simba St. Eriksgatan 3 (Mitt emot Operan)


Lör 16 februari

Entré: 80 kr

Ålder 18 år

Camp Kwahsi till er tjänst