I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lör. 1/12 Hiphop Karaoke SM @ Scratch fräsiga julfest, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-11-29 03:29

Lör. 1/12 Hiphop Karaoke SM @ Scratch fräsiga julfest, Pustervik!

Hej,
Då var det dags för Sveriges första HipHop Karaoke-SM att gå av stapeln nu på lördag.

Lite allvar men ändå med en stor glimt i ögat nu på lördag då det faktiskt i jultider givetvis delas ut finfina priser till alla deltagare, men framför allt till den trion som hamnar på den åtråvärda prispallen.

Den första svenska mästaren skall koras, och publiken avgör vem som skall kunna titulera sig SM-mästare när tävlingen är över.

1:a pris (GULD) = Ist Sony Ericsson Walkman mobil
(Värde 2500 kr) m.m.

2:a pris (Silver) = presentkort hos Elvine på kläder
(Värde 2000 kr)

3:e pris (Brons) = Ipod nano 4 gig limited edition
(Värde 1500 kr)

Det finns fortfarande platser kvar för folk som vill ställa upp, så det är bara att bränna ner en instrumentalversion av låten du/ni skall köra på en cd och ta med eller vinyl om ni så föredrar. Det kommer även finnas möjlighet att köra igenom sin låt innan vi öppnar dörrarna (Mini Soundcheck/genrep), maila oss innan via hemsidan på [email protected] så vi kan garantera er en plats i tävlingen för att vara på säkra sidan. Fusklappar är givetvis tillåtna om man skulle behöva de och viss backup finns även på plats av Karaoke ledaren och Scratch host Mattias a.k.a. P.S.

Max 12 deltagare kommer vi ha plats för, och max 5 min på scen, medleyn är tillåtna och kan vara ett enkelt knep att få igång publiken extra mycket. Även att välja en svensk låt tror vi kan vara ett plus om man vill stå ut då de flesta kommer välja låtar på engelska. Ett lite ambitiösare knep för att få lite extra respons från publiken kan vara att ge klädvalet lite extra tanke beroende på vilken artist man är. Lite överkurs, men kan ge mer respons som sagt, vem vet? Kvinnliga MCs efterlyses, (Kom igen nu MATILDA m.fl.) vi vet att ni finns därute och att ni är sjukt duktiga. Än så länge har ingen tjej kickat någon låt på Karaoken så vi hoppas verkligen att detta kommer hända nu på lördag!

Karaoke-SM drar igång runt midnatt, innan och efter spelar residenterna Ayes One & Lövet sin svängigaste musik, som vanligt assisterade av ingen mindre än stans Bästa hypeman o skönaste lirare known as P.S.

Enligt ryktet skall det även traditionsenligt bjudas på GLÖGG & PEPPPARKAKOR i sann hiphop julanda.

Kommer även finnas lite giveaways från våra homies på Elvine & Dunderdon lägligt i julklappstider som kommer kastas ut under kvällen.

HIPHOP KARAOKE-SM @ SCRATCH fräsiga JULFEST
LÖRDAG 1 DEC, PUSTERVIK, 18 år, 80kr
22-03 scratchgbg.se
Host: P.S. DJs Ayes One & Lövet


(Förhoppningsvis blir Karaoke-SM av även nästa år i december och då kommer vinnaren troligen bli skickad till NYC för att representera Sverige och delta i en HipHop Karaoke världsfinal som det redan pratas om att sätta ihop i Januari 2009 i The Big Apple.)