I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lör. 3/11 MAPEI & Scotty The Blue Bunny @ Scratch, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-11-01 02:30

Lör. 3/11 MAPEI & Scotty The Blue Bunny @ Scratch, Pustervik!

Lördag 3 november 2007
MAPEI & Scotty the Blue Bunny (swe/us) uppbackade av DJ Carli @ klubb Scratch
Pusterviksbaren

Missa inte detta speciella och galna tillfälle när "cirkusen" intar Götet, detta är ingen renodlad konsert med Mapei utan lite av varje, hon förklarar själv här:

"Det är en modern kabaré. Det är absolut ingen konsert även om många tror det. Men det är inte heller renodlad teater, musikal, scenkonst eller performance. Jag vet inte riktigt själv vad det är, säger Mapei."

Insläpp: 22.00
På scen: 23.00
Pris: 140:- + admin avg

(efterinsläpp: 80 kr efter midnatt)
Åldersgräns: 18 år
Host: P.S
Resident DJs: Lövet & Ayes

Lyssna på myspace.com/mapei
scratchgbg.se

Efter föreställningens slut vid midnatt drar klubben igång fullt ut på alla plan och maxar tills 03.00, precis som vanligt, allt kan hända!
Don't sleep!

"Sveriges just nu mest lovande rapartist, Mapei, möter Scotty the Blue Bunny, en av New Yorks mest älskade och omtalade karaktärer på burleskscenen. Tillsammans kommer de bjuda på en anti-jantelag-fest i glamour-disco-tecken på landets klubbar. Med dans, sång, tunga basgångar, självironi, elak humor, och massor av kärlek kommer de få publiken att jubla kvällen lång och in i soluppgången.

Mapei har tackat nej till storbolagens kontraktsförslag för att få gå sin egen väg fullt ut. Under våren har hon turnerat med Timbuktu och Damn och hon har även spelat med på Jamobilen under sommarfestivalerna 2006. Scotty the Blue Bunny har av The Village Voice röstats fram till "Bästa gnagare att ha på ett party", New York Post anser att han är "en inventarie i New Yorks nattliv" och han har uppträtt på TV i kanaler som VH1, MTV och HBO. Han har även varit stjärngäst på burleskklubben Hootchy Kootch Klubb i Stockholm vid två tillfällen."

Recension av föreställningen:
nummer.se/Templates/Review____5615.aspx

Intervju:
sydsvenskan.se/dygnetrunt/article275364.ece


"Mapei och Scotty the Blue Bunny utvidgar performancebegreppet och gör därför en av de mest intressanta föreställningarna i Sverige just nu."

"...besinningslös kabaretshow .../...något av det mest uppfriskande, smarta som kan beskådas på en scen just nu."

"Som att gå på en riktigt lyckad stand up-session i amerika.../...en föreställning som gör oss medvetna. Kultur, sexualitet och världsåskådning, Mapei och Scotty bjuder in oss till en möjlighet till att se allting som flytande och obestämt. Där är det alltid lite roligare, och definitivt varmare."