I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/10 "Tillsammans är vi starka" (Live Critical, Raptor mfl) @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   
Manager

2007-09-29 16:37

3/10 "Tillsammans är vi starka" (Live Critical, Raptor mfl) @ Pustervik

Nu på onsdag så smäller det på Pustervik!

9 februari så släpptes solidaritets skivan "Tillsammans är vi starka" i samarbete med ISM Sweden som kämpar för ett fritt Palestina. Knark, Våld, Sex och Porr. Javisst. Det är delar av rappen tyvärr, musikformen inom hiphop. Men det finns också en annan sida av den som de etablerade medierna inte allt för ofta uppmärksammar. En hiphop som har ett annat syfte än att endast underhålla. En hiphop där sociala kamper står i fokus och där hoppet om en bättre värld ekar i bakgrunden. Det var denna hiphop vi ville visa när vi bestämde oss för att sätta ihop denna skiva. Skivan innehåller exklusivt material med b la Promoe, Chords, Paragon & Fille från Ison & Fille.

 

Nu ett tag efter releasen för skivan har vi en till fest för mixtapet men denna gång i den underbara staden Göteborg Pustervik Den 3 Oktober (Onsdag) så smäller det i Göteborg. På scenen kommer bl a Critical & Rap-tor bjuda på en maffig show!

 

Plats: Pustervik
Tid: 21.00 – 02.00
Ålder: 18

Inträdde: 60kr (De första får gratis skiva!)

 

Länkar:

http://www.knaster.net/
http://www.criticalrap.com/

 

Recensioner av skivan:
http://www.aluma.nu/index.php?id=445
http://www.fourfinger.se/reviews/?articleId=174

Rapparen Claes Trofobik är aktuell med videon "Ingen kan stoppa mig" just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=mTeLSssfnPw