I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lör. 28/7 "The Worldchampion" DJ Noize (3 hour party-set) @ Scratch @ Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-07-25 01:58

Lör. 28/7 "The Worldchampion" DJ Noize (3 hour party-set) @ Scratch @ Pustervik!

Halloj i höstvädret eller! Det må vara regnigt och aningen dystert istan för tillfället, men helgen är räddad, tro oss folks!   

Jah, vad skall vi egentligen först säga om Dilated, Alchemist & J-Ro senast häromveckan... Tyngre än Tyngst!  Vi är beredda att påstå att det kan vara ett av de 5 flottigaste giggen vi gjort på Pustervik under åren som gått. För er som inte hade möjlighet att medverka denna magiska kväll så finns det videoklipp uppe här: http://www.youtube.com/watch?v=XKy5ARSqBxw&mode=related&search=
 

    Lite bakgrundsinfo om lördagens celebra gäst, världsprofilen DJ Noize ... aka Kungen av Danmark, 1994 års New Music Seminar DJ-världsmästare (som förste ickeamerikan), samt 1996 års DMC DJ-världsmästare kommer fullständigt rocka huset och tända eld på dansgolvet på lördag. Han har flängt runtomkring i världen sedan tidigt 90-tal på diverse DJ-uppdrag, både solo samt som DJ för en massa olika amerikanska akter, han har bl.a. turnerat mycket med Supernatural och tillsammans med honom troligen utgjort världens vassaste liveduo.  Han har gästat massvis av artister på skiva, släppt skivor i eget namn, är fortfarande programledare för sin egen radioshow på danska P3 och numera även uppstyrd familjefader.
 
  Våra homies på DJ Battle TV var nere i Köpenhamn i början av Juni och lyckades filma bl.a. DJ Noize som där gjorde ett showcase på danska dj mästerskapen, Här kan vi även se övriga 2 medlemmar i Denmarks Finest, DJ Static & DJ Shine göra showcases, men först ut i den streamade filmen är lördagens gäst DJ Noize: http://www.whytv.se/tv.php?category=show&movie=87&show=Dj%20Battle#tv   Med sig till Götet på lördag har han med sig sjukt mycket partystänkare för rocka ett energifyllt 3-timmars klubbset som kommer vara späckat med finurliga små rutiner inbakat i hans DJ-set i sann trickmix-anda. Noize går på scen vid midnatt och kör sedan så det ryker nonstop 3 timmar uppbackad på micken av allas våran favorithost P.S.  

Här ligger det en hel del klassiska DJ Noize videoklipp från diverse tävlingar och showcases: http://www.youtube.com/results?search_query=dj+noize&search=Search  

THE PARTY IS OFFICIAL!
NI VET VAD SOM GÄLLER ELLER?
DAGS ATT TA AV STÖVLARNA OCH SLÄNGA PÅ ER DANSSKORNA! VI SES LADIES & GENTS!
HUGS! / SCRATCH UNIT     

DJ NOIZE (COPENHAGEN)  
@ SCRATCH, PUSTERVIK,
   
Lördag, 28:e Juli, 18 år, 100kr
   
Host: P.S. DJs: Ayes & Lövet
   
 (Noize på scen: midnatt)
  http://www.scratchgbg.se/  

-----------------------------------------------------------------------------
  P.S. När vi nu kör Scratch nu på Lördag 28 Juli, så utgår den vanliga månatliga Scratch l&oum