I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/4 - Black Moses! @ Get up! Storan

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-04-20 12:18

28/4 - Black Moses! @ Get up! Storan

Get up! Storan
Lördag 28 april:
Live: Black Moses
Resident DJs: Get up! Street
22-03, 80 kr, 18 år
+ Grafik: Carl-Johan Lindqvist
kolla läget och lyssna på nårga nya låtar av black moses på:
http://www.getup.se

BLACK MOSES är tillbaka!! USA-födde rapparen Infinity, multi-instrumentalisten T.B.O.I. (Björn Almgren) tillsammans med en rad grymma musiker tar vid där Black Moses slutade på 90-talet. Då var de det bästa Göteborg hade inom live soul/hiphop och turnerade festivaler och klubbar landet över.
Projekt som följde på Black Moses var en rad grupper och projekt, däribland Caine och pianisten Pontus "Avant" Winnbergs solokarriär som demonproducent åt Christina Millan, Madonna och Britney Spears (killen har skrivit och proddat bl.a. Toxic!).

Och nu är Infinity med musiker tillbaka! Lyssna på Black Moses 2007 och känn en fräsch, fläktande soul som svänger tjockt. De släpper sitt album senare i år och spelningen på Get up! blir den första sedan 90-talet, sen kan man räkna med att de blir lika stora, om inte större, än sist.

GET UP! STREET spelar skivor, kolla på getup.se för mer info. Det är mångsidigt men fokus är på svart elektronisk musik som röjer ett golv ordentligt. Hiphop, soul, grime, electro, dubstep och old school.

GBGs finest Carl-Johan Lindquist rockar projektioner och rörliga bilder wild'n'fresh!

Seen!