I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/4 Veronica Maggio med liveband @ Scratch, Pustervik.

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-04-05 00:55

7/4 Veronica Maggio med liveband @ Scratch, Pustervik.

Dags att blicka framåt mot höjdpunkten den här påskhelgen i Götet och påskaftonens aktiviteter hos den dryga klubben som kallas för Scratch. Inte ofta som vi besöks av svenska akter som sagt, men det händer emellanåt när man minst anar det, precis som det skall vara.

Nu på lördag är det dags för ingen mindre än grammisvinnaren Veronica Maggio uppbackad av sitt liveband att inta Pusterviks nybyggda och fräsiga scen.

"Veronicas röst är sval och smått drömsk men hela tiden närvarande och passionerad. Hon har både skrivit och sjungit soul, triphop och jazz och har medverkat på en rad hiphop och drum'n'bass skivor. Influenserna har idag smält samman till ett sound som känns lika originellt som det känns självklart. Hårda och kantiga trummor för tankarna till hip-hopens rötter, medans de instrument som hör hemma i soulen används till mer svenska melodier. Trots soundets puls rymmer det också en aning av det vemod som känns igen från svensk vistradition."

Läs gärna Veronica Maggios kortfattade och intressanta biografi som hon har knåpat ihop själv här:
veronicamaggio.com/?sid=html-bio2

All annan info finner man på veronicamaggio.com

Upplägget är som följer på lördag: Vi öppnar redan 21:00 denna kväll, Veronica Maggio går på scen redan 22:00 och river av sin konsert under ca 1 timme. Biljetter till den tidiga konserten går att köpa på www.pusterviksbiljetter.com (150 kr) samt i dörren samma kväll. Vill man stanna kvar efter konserten i lokalen resten av kvällen och balla ur på klubben som rockar hårt tills 03:00 så går detta givetvis utmärkt och man drabbas självfallet inte av någon merkostnad för detta förutom ev. dryckeskostnader som man kan tänkas ha ...

Klockan 23:00 då Scratch oftast brukar öppna, öppnar vi upp efterfesten/klubben (80 kr). För er som inte fick en glimt av den tidiga konserten i sin helhet så får ni en andra chans att se Maggio och hennes band igen. Denna gång kör dom ett kortare set med några låtar kl. 01:00 för klubb folket. De lokala bedrövliga tråkmånsarna Ayes, Lövet & P.S. finns givetvis på plats i kulisserna bland spakar, skivspelare och mikrofoner hela kvällen från 21-03 då inte Maggio själv är på scen för att se till att pulsen bibehålls hög hela kvällen på dangolvet med omnejd.

Veronica Maggio med band @ SCRATCH, Pustervik
Lör 7 april, 18 år. 21:00-03:00
insläpp 21:00, på scen: 22:00 (150 kr)
efter insläpp samt kortare showcase (80 kr)
 Öppnar 23:00 på scen 01:00.
Host: P.S. DJs: Ayes & Lövet

veronicamaggio.com
scratchgbg.se

Vi ses på lördag!


P.S En av världens bästa hiphopgrupper någonsin, EPMD från Long Island, dyker upp på ett extrainsatt Scratch Deluxe som äger rum på Sticky Fingers Topfloor söndagen den 22 april.
Mer info:
myspace.com/therealepmd