I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/4 Three The Hard Way - Ziontist Sound + Johan Jivin´+ Sebbe The H + Snakka @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-04-03 21:13

11/4 Three The Hard Way - Ziontist Sound + Johan Jivin´+ Sebbe The H + Snakka @ Pustervik

Ziontist Sound presenterar en ny Three The Hard Way kväll med en ny fet line-up!

Efter två väldigt underhållande kvällar så ställer vi upp med en line-up som vi personligen ser fram emot att se på scen:

Vi har denna kväll en speciell gäst (speciell i den bemärkelse att han kommer köra en hel spelning i ett) i form av albumaktuelle Johan Jivin'. Svängig Swing/HipHop hybrid som inte lämnar någon o(be)rörd. Han ställer upp med live-saxofon och en arsenal av svängiga beats som utan tvekan kommer skaka om Pustervik. Han har tidigare gjort bejublade spelningar på bland annat Popaganda festivalen och Nalen.

För mer info: http://www.myspace.com/johanjivinrensfeldt

Snakka är ledsångaren i det Värmländska reggaebandet Snakkas Kapell (tidigare kända som Ei Saa Peittää). Bandet har slagit rot i Göteborg, och håller just nu på att mixa en Live-skiva som kommer till en butik nära dig väldigt snart! Snakka har med sina politiska och slagfärdiga texter gjort sig känd som en som säger precis det han tycker utan att be om ursäkt. Vi är väldigt glada att Snakka kommer och gästar på denna väldigt intressanta kväll.

För mer info: http://www.myspace.com/eisaa och http://www.myspace.com/Jrmental

Sebbe The H är en av Göteborgs mest lovande hiphop-artister. Med ett förflutet i Megadrive och Get Up!-gänget så har han börjat sin solokarriär med att få huvuden att gunga på klubbar runt om i stan. Med sina rim och svängiga beats som vapen har han blivit känd som en av Göteborgs mest lysande stjärnor för tillfället.

För mer info: http://www.myspace.com/sebbetheh

Detta är inte en kväll att ni vill missa! (Jag lovar!!). Så en kort sammanfattning:

Vad? 3 The Hard Way (Reggaeklubb denna kväll med inslag av HipHop)
Vem? Ziontist Sound + Johan Jivin´+ Snakka + Sebbe The H
Var? Pustervik (Järntorget)
När? den 11 April
Tid? 21-02
Kostar? 60 SEK
Flyer? www.ziontist.se och myspace.com/ziontistsound

DJ Fudge | myspace.com/fudgadeliq

"Att spela skivor med Serato är att spela Mario Bros.3 med P-vinge på alla banor"