I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/3 - R&B with Dj Bobby @ No.10

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-03-28 02:16

31/3 - R&B with Dj Bobby @ No.10

R&B with Dj Bobby at No.10
Innan vi ens börjar presentera denna veckans bokning vill vi på Digital Boulevard tacka alla som gjorde det möjligt att få vår lokal fullsatt 01:15 med över 120 gäster. Vi vill även påminna om att passa på att köpa biljetter till Joe konserten i på Berns i Stockholm den 13:e April. Big Up LMDS.

Vad händer nu på lördag?
Vi presenterar stolt Round 2 med Dj Bobby, han är helt enkelt för bra för att enbart boka en gång, efter många önskemål är han nu tillbaka bakom skivspelarna och spelar garanterat den bästa urban musiken ni hört någonsin.

DUB PÅ SEMESTER
DUB tar denna veckan ledigt för att åka på Spa Weekend och kan tyvärr ej spela, han är dock tillbaka nästa vecka där han hör hemma.

FUCK HAPPY HOUR!
Ursäkta språket, men efter att vi tömt baren i lördags så har vi bestämt oss för att göra något inte många krogar gör. Vi erbjuder de rabatterade happy hour priserna hela natten från och med 31 Mars.

MIDNIGHT DANCE FLOOR PREMIÄR!!
Vi tar nu även tillfället i akt att presentera vårt Midnight Dance Floor. Vid midnatt tar vi bort en del bord & stolar för att ni skall kunna dansa loss till den bästa musiken i stan, det finns yta kvar att Lounge:a på, men nu har ni även möjligheten att dansa loss. 

Får Ni Nyhets SMS:et?
SMS:et funkar som köföreträde fram till midnatt.
Får Ni inte SMS:et?
SMS:a då ”RNB” till 0707 44 30 11 så skriver vi upp er på SMS listan. FULLSATT!
På grund av att vi nu fyller klubben till bredden på lördagar rekommenderar vi att ni passar på att röra er in till klubben ett tag tidigare än ni redan gör, för att vi skall kunna garantera er en trevlig kväll hos oss. 

Info
Krog: No.10
Adress: Norra Hamngatan 10 (före detta Cronan)
Ålder: 23år
Pris: 50kr (+ 20kr Garderob)
Datum: Lördag 31 Mars
Tid: 21-03 (dansgolv 00-03) 

Denna kvällen presenteras av Digital Boulevard / Sold Out Events i samarbete med Recognize & Nucca Unlimited.www.dgtlblvd.com | www.recognize.se | www.nucca.se | www.Yayo.se

?- Hur många bor det i Tyskland?
- Gôr-many.