I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

26/1 Fet Fest Crew @ Festivaltältet, Järntorget (Basutbudet, Jayzon ,mfl)

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-01-22 18:36

26/1 Fet Fest Crew @ Festivaltältet, Järntorget (Basutbudet, Jayzon ,mfl)

Yesaja,

Fet Fest Crew smygstartar vårens festsatsning nu fredagen 26/1 i festivaltälet på järntorget.

När koltrastarna väl dyker upp i vår kommer vi se en del fester av ett nytt kollektiv som kallar sig Fet Fest Crew. Redan nu är det dock dags för en smygpremiär eftersom det fina folket på GBG Filmfestival behövde hjälp med invigningskvällens festligheter.

Så FFC tar helt enkelt över tältet denna kväll rakt av, visuellt och musikaliskt.

Visuellt visar vi lite godis från Deja Kru och på scenen står denna kväll:

Basutbudet
DJ Jayzon
Systematic
Firstdays

Musiken som kommer blandas ihop under kvällen är: hiphop, techno, rnb, dubstep, baltimore club, dnb, dancehall, reggae, funk, elektro, house popsnöret och mycket mer. Allt på en gång.

Det kommer inte bli någon trött DJ som står och stirrar ner i ett par skivspelare. Det lovar vi. Vi spelar tillsammans, alla på en gång som en.

För att komma in i tältet och delta i festligheterna behöver du bara ett festivalpass som kostar ynka 35kr. Detta går att lösa i dörren och gäller sen för inträde i tältet och en massa annat hela veckan lång. (Det blir mer fest i tältet..)

Det kommer mer information om FFC inom en snar framtid men konceptet bygger på att vi är en hel bunt med audiovisuella människor som slår våra påsar ihop och skapar fester. Dessa fester kommer alltid bjuda på en riktigt fet lineup och det kommer bli väldigt billigt att gå in, förhoppningsvis gratis varje gång. Poängen är att företag helt enkelt sponsrar oss så vi slipper suga ut folket. DET tycker vi verkar bra. April är det officiella startskottet..

Alltså:
Fet Fest Crew i festivaltältet på Järntorget.
1900-0100 fredag 26/1-07.
35kr i entré, om du inte redan är medlem i GBG filmfestival då är det gratis annars löser du medlemsskap i dörren om du vill.
18 år.


Välkomna att leka med oss! Vi kommer göra vårt bästa för allas våran skull.

några frågor?

Väsby Crew! - Spana in min sida för Dubfiles DVD+CD dokumentär.