I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2/12 Rico Won Releasefest feat. special guests @ Scratch (Pustervik)

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-11-29 01:05

2/12 Rico Won Releasefest feat. special guests @ Scratch (Pustervik)

 Hej gott folk!

Efter att ha slitit hårt i över 2 år med min rykande färska platta "Accept What You Can't Change" är det nu äntligen dags för den att släppas i butik den 29 november genom Illizit Muzik med distribution via Dotshop.se! Plattan är producerad av en hel del stora namn som Masse (Latin Kings, Fattaru m.fl.), DJ Large (Promoe, Organism12 & PST/Q m.fl.) Astma & Michel Rocwell (AFC, Petter, Ison & Fille m.fl) och Sam-E från Medina för att nämna några! Plattan gästas dessutom av Cos-M.I.C. från Looptroop och Göteborgs stoltheter Form One, Jay-Json & Ashar Khan! Detta vill jag fira tillsammans med alla er på Göteborgs och förmodligen Sveriges hetaste hiphop klubb - Scratch!

Lördagen den 2 december går det av stapeln på Pustervik vid Järntorget!
Vi kommer att mingla på undervåningen i baren en stund - för er som vill komma förbi och ta några öl, lyssna på skivan, kanske köpa ett signerat ex för ett mycket bra pris kvällen till ära - innan klubben öppnar på övervåningen 22:30!

Senare på kvällen blir det liveuppträdande i form av Gubb & Calle P som kommer göra sitt bästa för att värma upp publiken tills jag kör igång min show tillsammans med bland andra DJ East bakom skivspelarna och gästinhopp på micken av OBX, Form One & Jay-Json! Vi kommer att köra en hel del låtar från nya plattan men även lite gammalt, gott å blandat!

Så spring iväg till närmaste skivbutik och köp skivan så du hinner plugga in texterna eller gå in å lyssna på snippets från plattan på http://www.ricowon.com/ eller www.myspace.com/ricowon - där kan man även botanera djupare i ämnet Rico Won om man känner att man är dåligt påläst inför den stora kvällen!

Hur som helst vet vi att vi har en riktigt grym liveshow och en rolig kväll att se fram emot. Vi lär gå på scenen någon gång efter midnatt - och för övriga partyanimals ångar vi på i vanlig ordning till 03:00. Vi ses på Pustervik!

MVH: Henrik "Rico Won" Franchetti & the incredible Scratch Unit!

RICO WON plus special guests
Lördagen 2 december @ Pustervik 22:30-03
DJs: Lövet & AyesOne
Entre: 80 kr / 120 kr inkl. "Accept What You Can't Change"

Info:
http://www.scratchgbg.com/
http://www.ricowon.com/
www.myspace.com/ricowon
http://www.illizit.com/
http://www.dotshop.se/


http://scratchgbg.se/index_rico_won.html


P.S Först ut denna veckan blir det Pharoahe Monch för hela slanten på torsdag. Don´t Sleep. D.S www.scratchgbg.se