I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/10 - Get up!, Djur and mir fest @ Storan

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-09-18 20:09

6/10 - Get up!, Djur and mir fest @ Storan

--
Get up!
Storan
Fredag 6 Oktober

Live: Slagsmålsklubben, 50 Hertz, Las Palmas, CK, Tor Bruce och Binärpilot (No).
DJs: Get up! Street, Lång-Kalle (sthlm), Frej och Adam Svanell.

80 Kr (+förköp), 18 år, 21-03.


Förköp finns på ticnet fr.o.m. 13/9. (url link=http://www.ticnet.se" target="_blank)http://www.ticnet.se(/url)
--------

Djur and mir är skivbolaget/kollektivet som bl.a. SMK och 50 Hz är en del av. Denna kväll, fredagen den 6 oktober, är det Get up! och Djur and Mir-fest på Storan, med en hel del gött:

Slagsmålsklubben och banden i deras närhet har tagit den alternativa musikscenen med storm de senaste åren. Det senaste året har de bott i Berlin och utforskat den elektroniska musikens hemland och gjort ny bra skit. Konserten med Slagsmålsklubben kommer bli sista tillfället att se/höra många klassiker. Efter den här turnén går de in i studio för att spela in sitt nya album!

50 Hertz är för SMK vad ODB är för världen. I ryggen har de släpp som "Länge Leve Moralen EP". Kanske Sveriges enda riktiga band.
Las Palmas behöver kanske ingen närmare presentation, men låtar som "spökskrivare" och "att sälja hasch" har redan gjort sitt avtryck som klassiker hos många svenska hiphopare. Särskilt på whoa. Dessutom CK, Tor Bruce och Binärpilot (från Oslo!).

På DJ-sidan har vi Lång-Kalle från Stockholm som driver bl.a. Vänner & Bekanta och Indierave kommer och DJar tillsammans med Adam Svanell och Get up! Street. Get up! Street spelar fet grime, electro och hiphop. Sammanlagt blir det ett jävla rave helt enkelt.

Mer info:


(url link=http://www.djurandmir.se/fallfest" target="_blank)http://www.djurandmir.se/fallfest(/url) (massa mer info!)

(url link=http://www.getup.se" target="_blank)http://www.getup.se(/url) (gött att va go)