I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

1/9 - Dans, svett och dårar @ Musikens Hus

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-08-16 09:00

1/9 - Dans, svett och dårar @ Musikens Hus

I-Ration Records & SwingKids presenterar:

Dans, svett och dårar

På scen:
Kultiration
Dubadown
Kung Kodum
Bröder Glöder

Ända sedan starten 2003 har vi på reggaebolaget I-Ration Records jobbat enträget mot givna regler och klara mallar och konsistent släppt skivor som brutit mot normerna och presenterat nya vägar att gå.

Tre år och tio skivor senare presenterar vi en helkväll med våra band på Musikens Hus i Göteborg den 1/9 2006. Vi valde Göteborg för denna kväll då scenen i staden andas friskt och starkt och trots att vi är i grunden ett skånskt bolag har vi hittat hälften av våra styrkor där.

När bolaget startade 2003 var det i extrem motvind då reggaescenen i Sverige var så gott som obefintlig. Idag har den svenska reggaescenen växt så det knakar och festivaler, klubbar och band har knoppat upp över hela landet. Alla jobbar på och för en scen som är befriad från kommersialism och där alla arbetar tillsammans. Reggae har alltid varit en gräsrotsrörelse och där trivs den bäst, långtifrån major-bolag och slipade PR-konsulter.

Den svenska reggaesommaren 2006 avslutas alltså den 1/9 2006 med fyra av Sveriges absolut bästa band som kommer bjuda på en helkväll med massa dans, svett och gung.

Vad: Dans, svett och dårar.
Var: Musikens Hus
När: 1/9, kl. 20.00
Pris: 120:-
Ålder: 18

Mer info: http://www.i-ration.se

Flyer: http://www.i-ration.se/19.jpg

Förköp etc.: http://www.musikenshus.se

Boss Sounds - Reggae Scorcher.