I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/8 - Grand Prix + Liveband @ Respekt

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-07-26 21:43

5/8 - Grand Prix + Liveband @ Respekt

Grand Prix med Liveband
På Respekt lördagen den 5:e Augusti

Grand Prix är förmodligen Sveriges mest intressanta rap-grupp, den består av ett sammarbete emellan de två rapparna Erik och Anton.
Tillsammans har de skapat ett sound som är unikt för detta landet och som bryter alla regler och stereotyper för hur svensk hiphop skall låta.

Anton har rötterna i soulen och livemusiken. Med sin grupp The Ninjas byggde han en trogen skara fans och rappade både djupa och vardagliga texter över livemusik från ett femmanna band. De gjorde sig ett namn för att vara något alldeles extra live och hann även släppa EP'n "Mot oändligheten och vidare".

Samtidigt nådde Erik stora framgångar med sin grupp Förstörda För Livet (FFL) då de släppte sin låt "En genväg till framgång" (Pappa Betalar). Låten är och förblir den antagligen det mest spridda släppet av en osignat akt i detta landets historia. Gruppen blev någonting du antingen hatade eller älskade, men garranterat hört talas om och även talat om.

Några år senare bildas Grand Prix och gruppen inleder ett sammarbete med Random Music där de påbörjar på vad som kommer att bli ett album.
Soundet skiljer sig markant från vad båda gjort innan och den
speciella kombinationen av röster, texter och teknik gör Grand Prix
till någonting väldigt unikt.

Hemsidan www.grand-prix.nu släpps i dagarna, och där kommer även Mp3or och smakprov på det kommande albumet finnas till godo. I väntan på hemsidan så kolla även in www.myspace.com/gggrandprix

För att fira vår nya hemsida och dess låtsläpp så har vi bjudit in ett
liveband på sex pers och tänker riva taket av Respekt. Och Du är varmt välkommen!

Var? Respekt, Göteborg
När? 4:e Augusti
Ålder? 18 år
Kostar? 100 kr

Ses där!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.