I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/6 Irie:Absolute Reggae Night på Storan

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-06-04 20:46

9/6 Irie:Absolute Reggae Night på Storan

IRIE: Absolute Reggae Night 9/6 på Storan i Göteborg

Hej alla!

Nu är det dags att dra igång sommaren på allvar! Klubb IRIE och Ziontist Sound passar på att bjuda in er alla till en kväll fylld med gräddan av alla tiders reggaehits. Vi dammar av klassiker från bland andra UB40, Aswad, Inner Circle och Shabba ranks. Som vanligt på IRIE så spelas det bästa av både ny och gammal roots reggae/dancehall.

Medverkar denna kväll gör även ett gäng unga talanger: Tommy Tip, Johan Jivin´ Rensfeldt och Äkta Kärlek.

Tommy Tip är Sveriges och Göteborgs nya deejay stjärnskott. Med det som skulle kunna kallas för ”gammal hederlig Göteborgska” toastar han fram sina kluriga och väldigt underhållande texter. Tommy Tip ingår i musikkollektivet Kungariket (kungariket.se) tillsammans med bland andra Kapten Röd.

Johan Jivin´ Rensfeldt (bättre känd som Planeten Jorden) har med sin karakteristiska rapstil och skarpa budskap gjort sig ett namn i hemstaden Luleå och runt om i landet med spelningar på Popagandafestivalen och Hultsfred under förra sommaren. Han kommer till IRIE laddad med nytt fräscht material som garanterat inte lämnar någon oberörd varken på det mentala eller fysiska planet…

Äkta Kärlek har snabbt blivit en av Göteborgs favoritakter. Duon sågs på senaste IRIE då de tog Storan med storm. Sedan dess så har spelningarna avlöst varandra och vi har nog bara sett början på vad Äkta Kärlek kan göra. Just nu så är Äkta Kärlek en del av General Knas sommarturné både som egen akt och som kör. Tjejerna har lovat ett speciellt utformat set just för denna kväll!

Utöver denna underhållning så bjuder vi dessutom våra tidiga gäster på en grym juicedrink i entrén!

Vad?: Klubb IRIE – Absolute Reggae Night
Vem?: Tommy Tip, Äkta Kärlek, Johan Jivin´ Rensfeldt
När?: Fredagen den 9 juni
Var?: Storan i Göteborg
Kostar?: 80 kronor
ID?: 20
Flyer?: ziontist.se


ziontist
http://www.kungariket.se/
http://www.planetenjorden.se/
http://www.aktakarlek.se/


C ya there!

DJ Fudge | myspace.com/fudgadeliq

"Att spela skivor med Serato är att spela Mario Bros.3 med P-vinge på alla banor"