I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/5 (OM), Supersci, Yukimi, Lasse Fabel etc @ Nef

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-05-16 18:50

25/5 (OM), Supersci, Yukimi, Lasse Fabel etc @ Nef

(OM), klubben som visar ny och het scenkonst, rullar vidare på Nef sista torsdagen i varje månad. För dig som gillar bra musik, att skaka rumpan och insupa kultur (utan elitism)

När: 25 maj
Tid: 20-03
Var: Nefertiti
Cash: 100 Spänn
Residents: DJ Superbe (DJ Khim och Johanna B denna gången)

Tidig sättning: Lasse Fabel, Yukimi Nagano (ca från 20-22)
Sen sättning: Supersci, Jazzmind Allstars (ca från 23-01)
Flera mindre akter utlovas.

Om kvällens akter:

Supersci:
En av årets mest hypade hiphop grupper. Gruppen är från Sundsvall och är den grupp som ofta får representera norrlandshiphopen. De har funnits med i svenska hiphop kretsar i cirka 10 år och några av medlemmarna är också med i producent-teamet Flyphonic, som bland annat producerat åt Peshi, Organism 12 och Fattaru. I april släppte de sitt första album, Pinetrees on the pavement, och första singeln On The Grind feat. Chords spelar flitigt på P3 och studentradior. Liveinstrument utlovas.

Yukimi Nagano:
En av sveriges bästa vokalister som just nu har hela världen som sin arbetsplats. Hon har just varit i både New York och Tokyo och spelat in. Har bland annat spelat med Koop, Hird och Nobody beats the beats för att nämna några. Hon har setts flera gånger på Nef men nu var det längesedan och denna gången presenteras nytt material.

Jazzmind allstars:
Husbandet från den legendariska klubben Jazzmind kommer tillbaka till Nef och kör för fullt som alltid. Denna gången utlovas mer fokus på dansgolvet.

Lasse Fabel:
Farligare än puffror och godare än hommus: Lasse Fabel levererar poesi över beats och rytmer signerade Jimmy Ledrac, DJ Large, Simon Vikukel (Svenska Akademien), Tingsek m fl. Grymt peppad kläckte Fabel nyligen ur sig sitt andra album: Idioten, gästad av Shakti (Livelihood), Sture Allén d.y. (Svenska Akademien) och Promoe (Looptroop). Nu snappar Fabel mickar runt om i riket, och flowar hemlisar med plattan i hand.