I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/5 Open Jam @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-05-03 10:03

3/5 Open Jam @ Pustervik

Idag Onsdag 3 Maj kl 19.00 är det Open Jam med Riksteaterns band (inkl. musiker från Damn & Magnus Tingsek mm) samt DJ Khim. De kör ihop med 12 olika akter på stora scenen. Vid 22-tiden är det eftersläpp uppe i baren och där spelar Planeten Jorden, Vidya, Lasse Fabel, Dj Khim & DJ Digga (Shelta).

openjam.se

Här kan du läsa mer om de 12 akternas arme och Open Jam......

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turnéavslutning av rikstäckande

– OPEN JAM –

Pustervik 3 maj kl. 19.00

Ett samarbete Riksteatern, Pustervik, Publik och ROT öppnar Pusterviks upp sina dörrar för alla nya scengenier den 3 Maj kl. 19.00.

I Sverige finns det superbegåvningar. Skådespelare, poeter, dansare, komiker, jonglörer och berättare. De har en brinnande vilja att nå sin publik, men de har ingen scen. Men den 3 maj har vi i alla fall fixat en sådan för MUSIK, DANS, CIRKUS, DJ´s, BAND, CIRKUS, SPOKENWORD , UTSTÄLLNING & FEST

I Göteborg har det vaskats fram ett stort gäng med guldklimpar, som ska bjuda oss på en magnifik kväll. Sedan drar vi igång på allvar med kvällens hela OPEN JAM-ensemble. För att sen runda av med en riktig partystarter av dansarna Twisted Feet från Göteborg + Lasse Fabel gäst från Stockhom.

Kvällens artister: - Kompani d´Heks som består av Ann-Sofie Glimmerfalk samt Maria Henström väver samman konstformerna magi, dragspel och dans. - Fredrik Andersson alias Frithiof Andersson med Spokenword. - In mind studio som består av Jakkin Wiss och Milla Floryd som bjuder på Jonglering och parakrobatik. - Ebba von Schwerin med sin tolkning av electric boogie balett. - Margot Cecilia Suhaid Garcia Gustafsson kommer köra "Världens bästa tacktal". - Donya som består av Martina von Schwerin och Liv Bengtsson som bjuder på dans med influenser från orientalisk tribal, afrikansk och modern dans. - Stefan Andersson och Sara Ahlberg kommer framföra avskalad estradpoesi. - Rebecka Askaner Nolin ska blanda dikt med improvisations dans. - Trewor Lewis kommer bjuda på "camp cartoon juggling" - Yohanna Eek och Paula de Hollanda gör tillsammans med ett dans-, och cirkusnummer - Emil Dahl blandar pantomim och jonglering - Michele Collins - strykbrädshumor - Johanna Salander - megafon humor.

Mer om Open JAM

Kulturminister Leif Pagrotsky stödjer Open Jam. Alla har en vilja att förändra och ambitionen att låta kulturlivet i området få sig en rejäl knuff i rätt riktning. OPEN JAM är en öppen scen. Nu är slussarna öppna, startskottet har gått, scenen är artisternas. I Riksdagens vårbudget presenteras en del satsningar på kulturens område. "Det här är en kraftsamling för mycket viktiga uppgifter inom kulturminnesvården" säger utbildnings- och kulturminister Leif Pagrotsky. Och sen, vet ni vad! Sen drämmer han till med att ge OPEN JAM 2 MILJONER om året i tre år för att "sprida scenkonst för, av och med ungdomar runt om i landet". Och vi på JAM som trodde att vi slogs underifrån... Kulturen som vi står för får stöd från ministern i egen hög person! Sedan starten 1999 har JAM, Riksteaterns satsning på alternativ scenkonst, haft enorma framgångar. Nu lanserar vi vårt största projekt hittills; OPEN JAM. En manifestation tillägnad alla oupptäckta scengenier där Riksteatern bjuder på den turnerande nationalscenen. Professionellt ljus, ljud, coachning, scen, inramning och med Micke Wranell som superkonferencier i spetsen. Men nu är det Göteborgs artister som är stjärnorna. Scenkonstsverige behöver helt klart en injektion av kreativitet och nya tankebanor. Det här är ett världsunikt projekt för att revolutionera scenkonsten.