I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/5 Chuck Fenda + Ziontist 4-års jubileum @ Storan

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-04-25 21:53

3/5 Chuck Fenda + Ziontist 4-års jubileum @ Storan

Storan och Ziontist presenterar stolt CHUCK FENDA och Living Fire Family Band!

Chuck Fenda föddes i New York och började tidigt med musik, främst som DJ. Detta tog honom till Jamaica, där han så småningom fick chansen att spela in en skiva som togs emot mycket väl. Några år och skivor senare är "the poor people defenda", som han kallar sig, Sverigeaktuell och kommer till Storan för en spelning!
Efter att han konverterade till rastafari har han fått en ny mjukare stil. Detta hindrar honom dock inte från att med övertygelse attackera de problem som präglar det jamaicanska samhället. Hans tankeväckande texter och mogna, energiska scennärvaro gör honom till en av de mest karismatiska artisterna idag

Ziontist Sound har nu sysslat med reggaemusik i över fyra år. Ziontist består av Chewie, Chris och Fudge och som tillsammans både arrangerat och medverkat i en rad olika evenemang i och utanför Göteborg. Det är ingen tvekan om att Ziontist är ett av de sounds som har mest inflytande i Göteborgs/Sveriges reggaescen. När de spelar så är det garanterad positiv vibb med det bästa från den tidigaste rootsen till nyaste dancehallen och specials/dubplates från de största jamaicanska artisterna.

Efter uppträdandet är det klubbkväll fram till kl 03.00 och ZIONTIST spelar skivor natten lång. VARMT VÄLKOMMEN !

Mer info finns på Storan.nu

Vad?: Chuck Fender (backad av the Living Fire Family Band) + Ziontist Sound 4-års jubileum
Var?: Storan Göteborg
När?: Onsdagen den 3/5 22:00-03:00
Kostar?: 210 kr + förköpsavgift
Förköp?: ticnet.se
ID?: 18 år
Tider?: Insläpp 21:00 Chuck Fender: ca 23:00 Ziontist kör sedan fram till 03:00



Vi ses där gott folk!

DJ Fudge | myspace.com/fudgadeliq

"Att spela skivor med Serato är att spela Mario Bros.3 med P-vinge på alla banor"