I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/5 Ugly Duckling & Giant Panda, Scratch @ Pustervik

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-04-07 15:26

6/5 Ugly Duckling & Giant Panda, Scratch @ Pustervik

Tjena Folks!

På lördag är det dags för ett hett, exklusivt Skandinavienbesök av en fresh double lineup med 2 snortajta hiphop-grupper från Los Angeles. Dom flesta av er är nog redan bekanta med den fenomenala västkusttrion Ugly Duckling som består av rapparna Andy Cooper & Dizzy Dustin uppbackade av en av världens bästa producenter a.k.a. DJ Young Einstein. De har haft en hel del dängor under åren, bl.a. "Just a little samba" & "Eye on the goldchain". Ugly Duckling har precis släppt ett sprillans nytt album, som heter "Bang for the Buck" och finns ute nu i alla bra skivbutiker.

Ugly Duckling är kända för att alltid bjuda på en energifylld, funky & underhållande liveshow spetsad med humor. Det är få hiphopakter som verkligen klarar att bjuda på en riktig bra show nuförtiden, men Ugly Duckling är absolut en av de få grupper som vet hur man uppträder live på bästa möjliga sätt. De turnerar konstant jorden runt när de inte är hemma i Cali o spelar in nya låtar & käkar kyckling och brownies. För tillfället avverkar de en 2 månader lång Europaturné i sann hårdrocksanda och gästar givetvis oss på Pustervik för att ge oss vår månatliga injektion av Scratch-vaccin.

Med sig denna gång har dom det senaste stjärnskottet på
L.A.-hiphophimlen Giant Panda, som även de är albumaktuella med sitt riktigt grymma debutalbum "Fly School Reunion", som redan flera av Scratch stamgäster hunnit lägga vantarna på. Senaste monsterhitten/singeln "T.K.O." lär knocka oss hårt på lördag och förhoppningvis har dom kvar skivor för försäljning för nya övertygade fans på plats på lördag.

Dessa två grupper kommer garantera fullt ös - medvetslös, och vi
rekomenderar tidig närvaro för att inte missa något av dessa två klockrena band samt vara 100 % säker på att komma in. Dagen till ära öppnar vi redan 22:00, då vi vet att en hel del UglyDuckling-pilgrimer kommer dyka upp från huvudstaden och övriga landet med rätt att festa & slå klackarna i taket GBG Style.

Salivretande Ugly Duckling-snippet som avslutas med "T.K.O." med Giant Panda:
http://www.scratchgbg.se/fx/media/audio/ ..< br>
Scratch @ Pustervik,
Lördag 6 maj 2006
Ugly Duckling + Giant Panda (US)
Giant Panda på scen ca midnatt (missa inte!!!)
Ugly Duckling på scen drygt 01:00
18 år, 22-03, 130 kr @ the Door, inga förköp
Host: P.S., DJs: Lövet (031) & Prao-D (08-Legend & Big in Japan)


http://www.scratchgbg.com
http://www.uglyduckling.us
http://www.myspace.com/giantpanda

Vi ger även bort 10 härliga mix-cd som Young Einstein har slängt ihop "60 minutes of Ugly Duckling Classics and Rare Funk", perfekt cd att ladda upp med inför lördagens begivenheter. Ingen löjlig hiphop-quiz, utan bara att maila Scratch Unit på [email protected]. Skriv "Först till kvarn" i ämnesraden i mejlet o vi ger bort varsitt ex. till dom 10 första som mailar oss, cd-skivorna kan hämtas ut fr. o. m. torsdag på Shelta på Andra
Långgatan.

klippte in infon från botten så man slipper skrolla /slowmo

Ord.