I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/3 - Gubb, Pst/Q, Calle P, Äkta Kärlek, m.fl. @ Vibes

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-02-21 12:13

3/3 - Gubb, Pst/Q, Calle P, Äkta Kärlek, m.fl. @ Vibes

Nu är det äntligen dags för nästa VIBES .
På scen den här gången har vi följande tre akter:
GUBB + PST/Q + CALLE P
ÄKTA KÄRLEK
DOS-NOUN (US)


PÅ Takterrassen har vi denna gången DJ SILENCE och i kajutan regerar ett av Sveriges trevligaste soundsystems dvs ZIONTIST-grabbarna !

GUBB och PST/Q är defenitivt två av Göteborgs absoluta rapveteraner.
PST/Q har främst gjort sig ett namn som en utav medlemarna i smått legendariska MBMA (Mobbade barn med automatvapen) medan GUBB har hållt på sedan hiphopen nådde Sverige i mitten av 80-talet. Både som soloartist, men även som huvudrappare i grupper som Da Brigade och senare oxå 3Ess. Med sig har de även den hungrige rapparen CALLE P som har hunnit med att medverka på en och annan platta de senare åren. Bl.a släppte han en tolva på Olof Dreijers (Da Knife) bolag och nu senast medverkade han på Obnoxiuz debutalbum, Channel X.

PST/Q har sedan sin solodebut, Natten klockan tolv på dagen, gigat med återstoden av MBMA, samt jobbat på uppföljaren till första plattan. Ni som är på plats denna kväll kommer få höra en del av PST/Q:s nya alster från den kommande plattan samt Gubb & Calle P:s nya material från deras mixtape ”Illizit Biznizz” som släpps ca en vecka efter Vibes. ”Illizit Biznizz" innehåller ett fett gäng nya exklusiva låtar från Gubb & Calle P. både solo som duo samt gäster som Rico Won, Jogi , PST, ny 3ess låt med PS/Racklass å Gubb. Mixtapet kommer att kunnas köpas under kvällen för en billig penning!

DOS-NOUN har släpat sig hit enda från Pittsburgh/Philadelphia-trakten där han gjort sig känd som en freestyle/battle-rappare. Däremot har han inte gjort sig känd för att skicka över sin pressinfo särskilt snabbt, så ni får helt enkelt gå in mer och läsa mer om honom på www.manifestmusic.net för att få en uppfattning om den här lirarn eller bara komma dit och se vad han går för helt enkelt!

ÄKTA KÄRLEK
Äkta kärlek är en svårbeskriven kvinnlig duo från Göteborg som gör musik på främst svenska. De använder sig av både egenproducerade samt andras beats. Det är svårt att placera dem i ett fack, men deras musik är inspirerad av ragga, reggae, soul, triphop & hiphop. De gjorde succé på Club Irie i höstas och nu kommer de vara hetare än någonsin då de äntligen lirar på hemmaplan. Idén till denna duo skapades nämligen exakt just på ”Henkan” under ett par hårda samt blöta fussball-kvällar i somras. Ta en titt på www.aktakarlek.se för att höra lite av deras alster!

VIBES
FRE 3 MARS
HENRIKSBERG, STIGBERGSTORGET
DJ TAKTERASSEN: DJ SILENCE
KAJUTAN: ZIONTIST SOUNDSYSTEM
PÅ SCEN: PST/Q + GUBB + CALLE P, ÄKTA KÄRLEK & DOS-NOUN (US)
HAPPY HOUR:20.00-22.00
ÖPPET:20.00-02.00
ÅLDER: 18 ÅR
FÖRKÖP: Pusterviks Biljetter 031-130680 samt www.ticnet.se
PRIS: 70 kr + ev. förköpsavgift


Se affisch HÄR

Ses i baren Martin & Jonk

http://www.alleycat.se-- http://www.showdowngbg,se -- http://www.jonk.se -- http://www.myspace.com/perfektklubb -- http://www.myspace.com/belsepub