I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Nefertiti Juldagen 25 Dec -Bwana Club Clandestion

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-12-20 15:46

Nefertiti Juldagen 25 Dec -Bwana Club Clandestion

Club Clandestino tar över Nefertiti på Juldagen!


Bara för att CLUB CLANDESTINO inte synts till på ett tag betyder det inte att de inte finns. Det ligger ju i sakens natur. Det hör man på namnet. Clandestino verkar i lönndom, i det dolda, under jorden. Men när de trots allt dyker upp så är det för att påminna om att det finns saker som inte syns och att allt som syns inte är på riktigt.

Inte bara det spöke som är Dj Mleccha står på scen när Clandestino gästar Nefertiti, Göteborg, på självaste juldagen den 25 December 2005, kl 23-05. Det är en viktig detalj i sammanhanget.

Kvällens huvudnummer går under beteckningen THE NASHA EXPERIENCE. Under denna erfarenhet från östra London döljer sig figurer som Ges-e, Osmani Soundz (se bilden) och Mc Akarv8r (förflutet i Asian Dub Foundation).

Var så goda! Det är breaks, d¹n¹b och ibland snudd på grime mixat med influenser från brittiskasiatiska underjorden - ett musikaliskt grepp som de själva i två samlingsvolymer beskriver som Eastern Drum & Breaks. Det är härifrån som musikinstitutioner som Fabric, Womex och Herbal hämtar sin inspiration och näring. Det är här vi har någonting som ni har längtat efter länge.


Club Clandestino
ft: THE NASHA EXPERIENCE
Nefertiti 25 December
2300 till 0500
100kr 20år

www.swingkids.se