I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

the Pipettes + Gisela, Pustervik Tisdag 22 nov

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2005-11-17 01:41

the Pipettes + Gisela, Pustervik Tisdag 22 nov

Pustervik på tisdag! Pipettes är inte riktigt rap, men dom är sjukt bra, och helt underbara live.

-------------
Tisdag 22 november:
the Pipettes (UK)
+ Gisela (Malmö) + Billie the vision & the Dancers (Malmö)
Pustervik
21-02, 80 kr, 18 år
DJs: Get up!
----------------

På tisdag den 22 november har vi ett av Englands bästa band, the Pipettes, på scen på Pustervik. Dansa er lyckliga! Dessutom Gisela och Billie the Vision & the Dancers från Malmö. Baren är öppen hela kvällen, entrén till konserten öppnar 21.00. Total dansglädje och hårdkokt girl power.

THE PIPETTES (UK)
The Pipettes är tre tjejer med stil från Storbritannien som gör enkel och kaxig popmusik. Doo-wop, phil spector och riot grrl blandas till den mest dansvänliga och uppfriskande musiken på länge. Bandet släpper sin första skiva nästa sommar men hade redan i somras sin första Sverigespelning då de gjorde succé på Emmaboda-festivalen.
http://www.thepipettes.co.uk

GISELA
Multikonstnären Gisela har en säregen kreativitet och begåvning. Hon skapar poesi, bilder, musik, foto, hemsidor och allt däremellan. Hennes låtar är sparsmakat arrangerade med akustisk gitarr, små samplingar, syntar, rytminstrument och såklart hennes sagolika röst. Till vardags går hon lärarutbildningen i Malmö och är förebild för en halv generation
vilsna själar med sin hemsida eskapi.com
http://www.eskapi.com

BILLIE THE VISION & THE DANCERS
Poporkestern från Malmö har just släppt andra albumet "the world according to pablo". Nu åker de med Pipettes som förband på deras Sverigeturné, och de har hunnit spela rätt mycket runt om i landet, och är bokade till 2006 års upplaga av Emmabodafestivalen.
http://www.billiethevision.com

Info: www.getup.se